ΘΕΑΤΡΟ

Θεατρική Ομάδα

“Το Θέατρο του Μεταφυσικού”.

Αν είσαστε ηθοποιοί, σκηνοθέτες, κινηματογραφιστές, σεναριογράφοι, μουσικοί, τραγουδιστές, χορογράφοι, φωτογράφοι, ενδυματολόγοι, μακιγιέρ, ζωγράφοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, επιχειρηματίες ή απλά θέλετε να βοηθήσετε και να βοηθηθείτε, ως χορηγοί ή εθελοντές, ελάτε στη Θεατρική Ομάδα “Το Θέατρο του Μεταφυσικού”, όπου πραγματευόμαστε τη σχέση μας με το Πνεύμα, μέσω της Τέχνης. 

Θα ανεβάσουμε παραστάσεις Αρχαίου Δράματος, σύγχρονα θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών, καθώς επίσης δικά μου κείμενα και κείμενα γραμμένα από την ομάδα.

Οι παραστάσεις μας θα γίνονται σε ανοιχτούς και ιδιαίτερα διαμορφωμένους χώρους, καθώς και σε θέατρα.

Θα ανεβάσουμε παραστάσεις σε Ελληνικά, Ισπανικά και άλλες γλώσσες.

Θα λάβουμε μέρος σε Φεστιβάλ.

Θα κάνουμε παραστάσεις με εθελοντικό χαρακτήρα, σε νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλους φορείς.

Αν ζήτε σε κάποια άλλη πολή ή χώρα, μπορείτε και πάλι να συμμετέχετε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η Συμμετοχή στην Ομάδα είναι δωρεάν. Η Εκπαίδευση που θα λάβετε είναι δωρεάν. Θα συνεργαστούμε βάσει των αρχών της ανταλλακτικής οικονομίας. Ο κάθε συμμετέχοντας, θα προσφέρει μέσα από την τέχνη του, τις γνώσεις του και τον τομέα εξειδίκευσης του, αυτό που ίδιος γνωρίζει και κατέχει και ως αντάλλαγμα θα λάβει δωρεάν Θεατρική Εκπαίδευση, συμμετοχή στην Ομάδα “Το Θέατρο του Μεταφυσικού” και προβολή του ιδίου, της εργασίας και της τέχνης του, μέσω της συμμετοχικής εργασίας, των δράσεων και των παραστάσεων της Ομάδας. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Οι ηθοποιοί στείλτε μου ένα βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού, όπου θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας, καθώς επίσης βιογραφικό σημείωμα σε μορφή pdf στο fotinikechagia@hotmail.com.

Αν επιθυμείτε να γίνεται χορηγοί μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο fotinikechagia@hotmail.com

Αν επιθυμείτε να ανεβάσουμε παραστάσεις στον χώρο σας και να διαφημίσουμε εσάς και την επιχείρηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο fotinikechagia@hotmail.com

Αν επιθυμείτε να μας παραχωρήσετε δωρεάν χώρο, για τις πρόβες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο fotinikechagia@hotmail.com

Αν επιθυμείτε να μας προσφέρετε οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωήστε μαζί μας στο fotinikechagia@hotmail.com

Ανά διαστήματα θα λαμβάνουν χώρα ειδικές Εκπαίδευσεις και Σεμινάρια, στα οποία θα μπορείτε να λάβετε μέρος, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ως μέλη της Ομάδας “Το Θέατρο του Μεταφυσικού”.

Οι Πρόβες θα γίνονται και από απόσταση, μέσω της τεχνολογίας, καθώς επίσης και με φυσική παρουσία.

Η Ιδρύτρια της Ομάδας “Το Θέατρο του Μεταφυσικού”

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρική συγγραφέας. 

Φωτεινή Κεχαγιά

08.11.19

ΑΘήνα