Μαρτυρίες

Φωτεινή σε ευχαριστώ που ήρθες στην ζωή μου! Με την βοήθεια σου, αποκατέστησα την σχέση μου με το πρώτο μου παιδί και την πρώην σύντροφο μου! Ξεκίνησα μία νέα, επιτυχημένη καριέρα! Δημιούργησα μία νέα σχέση αγάπης! Με βοήθησες στην μεταμόρφωση της ζωής μου και αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα! Σε ευχαριστώ για όλα! Σου είμαι αιώνια ευγνώμων! Ο Θεός να σε έχει καλά!

Γιάννης Κ.

Σκηνοθέτης.

Είσαι ο άνθρωπος, που μου έδειξε τον δρόμο προς το φως, μέσα μου και έξω μου! Θυμάμαι πως ένιωθα τόσο άσχημα και ό,τι ζήτησα από τον Θεό ένα ¨σημάδι¨, όταν αμέσως μετά, εμφανίστηκες μπροστά μου στο διαδίκτυο και διάβασα, για εσένα και το έργο σου! Σε ευχαριστώ, γιατί μου έδωσες κουράγιο, να συνεχίσω, όταν μου φαινόταν πολύ δύσκολο. Είσαι ο άγγελος μου! Σε ευχαριστώ! Σε αγαπώ! Είθε ο Θεός να σου ανταποδώσει όλο το κάλό, που κάνεις!

Δημήτρης Σ.

Πρόεδρος Εταιρείας.

Όταν συνάντησα την Φωτεινή, έψαχνα απεγνωσμένα, για την αδερφή ψυχή μου, ήταν η ώρα να βρω τον αγαπημένο μου και το ένιωθα με κάθε κύτταρο του σώματος μου! Μετά τις Εκπαιδεύσεις, που έκανα με την Φωτεινή, βρήκα τον σύντροφο της ζωής μου, παντρευτήκαμε και αμέσως αποκτήσαμε και το πρώτο μας παιδί! Όλα μου τα όνειρα, έγιναν πραγματικότητα και η Φωτεινή, είναι αυτή, που με βοήθησε, ρίχνοντας ¨φως¨στον δρόμο μου, έπειτα όλα όσα ζήτησα, ήρθαν με φυσικότητα! Φωτεινή μου, είσαι το φως στη ζωή μου! Είμαστε πάντα συνδεδεμένες! Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα!

Τάνια Π.

Μικροβιολόγος.

Όταν ήρθε η Φωτεινή στην ζωή μου, ήμουν σε ένα σημείο της ζωής μου, όπου είχα χάσει το κουράγιο, για να χαμογελώ. Αισθανόμουν απογοητευμένος, με το διαζύγιο που είχα πάρει, το παιδί μου, που είχα αφήσει πίσω με την μητέρα του, ένιωθα μόνος και είχα χαμηλή αυτό εκτίμηση. Δεν πίστευα ότι μπορώ να καταφέρω κάτι, οτιδήποτε κι αν ήταν αυτό, ένιωθα ένας αποτυχημένος. Η Φωτεινή, μου έδειξε έναν νέο τον τρόπο να σκέφτομαι, με δίδαξε πως να αλλάζω τις αρνητικές σκέψεις, σε θετικές, πως να κυριαρχώ στα συναισθήματα μου και να συνδέομαι με την αστείρευτη πηγή της Συμπόνιας μέσα μου. Μετά από την μαθητεία μου κοντά της, έχω δει αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου! Τώρα πια νιώθω δυνατός, γεμάτος αισιοδοξία και αγάπη, για τον εαυτό μου και την ζωή! Πιστεύω στον εαυτό μου και ό,τι μπορώ να τα καταφέρω και τα καταφέρνω ήδη, πολύ καλά! Είμαι ευχαριστημένος με την ζωή μου και νιώθω επιτυχημένος! Βιώνω εσωτερική γαλήνη και ευτυχία και όλα αυτά, χάρη στην δασκάλα μου, την Φωτεινή Κεχαγιά! Φωτεινή σου είμαι αιώνια ευγνώμων, για την βοήθεια σου! Η ζωή μου έχει μεταμορφωθεί και εσύ είσαι αυτή, που μου έδειξε τον τρόπο! Είσαι πολύτιμη, για εμένα και για όλο τον κόσμο! Συνέχισε να βοηθάς, με τον μοναδικό τρόπο, που γνωρίζεις! Ναμαστε

Γιώργος Ζ.

Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Η Φωτεινή ήταν εκεί για εμένα στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, όταν ξεκίνησε μία περιπέτεια με την υγεία μου. Εμφανίστηκε σαν άγγελος από το πουθενά και ¨έπεσε¨μπροστά μου, για να φέρει βοήθεια, φως και αγάπη στην ζωή μου και έτσι να με βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας μου. Αν δεν την είχα κοντά μου, την περίοδο εκείνη, δεν ξέρω αν θα είχα το ίδιο κουράγιο, να παλέψω και εν τέλει να νικήσω! Φωτεινή, σε αγαπώ, σε ευχαριστώ, για όλη την συμπαράσταση, το ενδιαφέρον, την αγάπη, την τρυφερότητα και τις θεραπείες, που μου προσέφερες! Για εμένα είσαι ο μέντορας μου, είσαι η δασκάλα μου και η αδερφή μου, είσαι ο άγγελος μου και το φως μου! Σε ευχαριστώ, που ήρθες στην ζωή μου! Σε ευχαριστώ που με βοήθησες με την αποκατάσταση της υγείας μου! Θα είσαι για πάντα στις προσευχές μου!

Ειρήνη Τ.

Ψυχολόγος.

Η Φωτεινή μου έδειξε πως να συνδέομαι με την καρδιά μου, με τους Αγγέλους και τον Θεό, με απλότητα. Αυτό ήταν κάτι που θαύμασα σε εκείνη, από την πρώτη στιγμή! Μου άρεσε που είχε έναν τρόπο απλό, αγνό, μερικές φορές, παιδικό! Είχα κουραστεί από άλλα Μονοπάτια και άλλους τρόπους, όπου όλα παρουσιάζονται δύσκολα και περίπλοκα. Η Φωτεινή με βοήθησε να συγχωρήσω τον εαυτό μου, για επιλογές του παρελθόντος και να εστιάσω στον εαυτό μου στο εδώ και το τώρα, να εστιάσω στον άγγελο μέσα μου! Τώρα νιώθω χαρούμενη με τις επιλογές μου! Νιώθω χαρούμενη με τον εαυτό μου και όσα έχω καταφέρει! Προσπαθώ και εγώ να είμαι απλή, όπως η δασκάλα μου, διότι γνωρίζω πια πως την αλήθεια την βρίσκεις στην απλότητα! Φωτεινή μου, σου είμαι ευγνώμων, για τον νέο τρόπο, που μου δίδαξες, για το φως στο Μονοπάτι μου, που ¨έριξες¨, με τόση τρυφερότητα, χαμόγελα, απλότητα και γενναιοδωρία! Είσαι στα αλήθεια ένας άγγελος στην γη! Να είσαι πάντα γερή, να μας φωτίζεις!

Κατερίνα Κ.

Ζωγράφος.

Η Φωτεινή είναι εξαιρετικά συμπονετική και παράλληλα δυναμική θεραπεύτρια! Βλέπει εις βάθος μέσα σου και φέρνει στην επιφάνεια, αμέσως τις πληγές, που υπάρχουν, προς θεραπεία! Έχει έναν μοναδικό τρόπο να συνδέεται με τους θεραπευόμενους της! Είναι χαρισματική θεραπεύτρια και γνωρίζω, πως όλο αυτό που κάνει, ξεκίνησε από μία δική της εσωτερική αλλαγή, που βίωσε μετά από μία δυσκολία. Τι να πω; Είθε να γίνουμε και εμείς τόσο βοηθητικοί για τους συνανθρώπους μας, έπειτα από τα δικά μας μαθήματα και δοκιμασίες! Φωτεινή μου είσαι εξαιρετική σε ό,τι κάνεις! Μου άγγιξες την καρδιά και με βοήθησες να επουλώσω, τις πληγές μου! Όσα ευχαριστώ και να πω, δεν φτάνουν! Εύχομαι ο Θεός, να σου δώσει τα μεγαλύτερα δώρα, τις μεγαλύτερες ανταμοιβές! Τα αξίζεις! Τα κέρδισες με το σπαθί σου! Να είσαι πάντα υγιής, να μας φροντίζεις!

Πόπη Κ.

Δασκάλα.

Την Φωτεινή την γνώρισα μέσα από τα βίντεο του YouTube, όταν έψαχνα σχετικά με τους Αγγέλους. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, εκείνη η κοπέλα, με το λαμπερό χαμόγελο, που μιλούσε τόσο απλά και ανοιχτά, για ένα θέμα, που στην χώρα μας, λίγα χρόνια πριν, ήταν ταμπού. Η Φωτεινή είναι σίγουρα πρωτοπόρος! Μετά από χρόνια, μπορώ και βρίσκω πολύ περισσότερο υλικό και από άλλους ανθρώπους. Αυτός είναι ένας δρόμος, που άνοιξε σίγουρα εκείνη! Φωτεινή σε ευχαριστώ για όλα τα βίντεο, που έχεις φτιάξει! Με έχεις βοηθήσει και ας μην το γνωρίζεις! Ήσουν κοντά μου, σε στιγμές, που χρειαζόμουν υποστήριξη! Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις προσφέρει και για όλους τους δρόμους, που έχεις ανοίξει! Με τα βίντεο σου στο διαδίκτυο, μας έφερες ¨αέρα¨ εξωτερικού! Να είσαι πάντα καλά! Ο Θεός να σου δίνει δύναμη, να συνεχίσεις!

Ιωάννης Κ.

Φοιτητής Ιατρικής.

Η  αγγελική Φωτεινή  είναι μια  ενεργειακή αγγελική μορφή με φωτεινό σώμα που ακτινοβολεί αγάπη και συμπόνια.  Είναι μια πραγματική ευλογία για όσους την έχουν γνωρίσει, καθώς αναπτύσσουν μαζί της ποιότητες και ιδιότητες που ο φυσικός νους δεν είχε καν τη δυνατότητα να φανταστεί. Η επίδρασή της είναι τόσο λεπτοφυής και διακριτική  αλλά ταυτόχρονα δυναμική και ισχυρή. Η α-σθένεια του σύγχρονου ανθρώπου είναι η έλλειψη σθένους να συνειδητοποιήσει ποιος πραγματική είναι και να αναλάβει την ευθύνη της δημιουργίας της πραγματικότητας που βιώνει. Η αγγελική Φωτεινή βοηθά σημαντικά στην αποκατάσταση  της α-σθένειας όλων όσοι έρχονται σε επαφή μαζί  της δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη του προσωπικού σθένους Θεωρώ μεγάλη τύχη και ευλογία που ήρθε στη ζωή μου. Σε ευχαριστούμε, Άγγελέ μας.

Μ. Π.

Επιστημονικός συνεργάτης Ερευνητικού Ιδρύματος

Ξεκίνησα τα μαθήματα Αγγελικής θεραπευτικής με τη Φωτεινή Κεχαγιά το 2013. Οι συντονισμοί με τις 7 Αρχαγγελικές ακτίνες και η θεραπεία που δέχτηκα στο βάθος της ύπαρξής μου, ήταν συγκλονιστικά και υπέροχα. Έμαθα πολλά και άνοιξα τη καρδιά μου στο Θεό και την οικογένεια του Φωτός. Έμαθα να βρίσκω το κέντρο ισορροπίας και γαλήνης μου ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Στη συνέχεια έκανα Rainbow Reiki και έμαθα να θεραπεύω τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου.

Η Φωτεινή είναι μια τρυφερή ύπαρξη, αγγελόσταλτη που είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεσαι. Έχει θεικό χάρισμα και είναι πολύ καλή δασκάλα. Φθάνει να κάνει κάποιος τον Αγγελικό διαλογισμό που η Φωτεινή έχει φτιάξει, για να ισορροπήσει τα ενεργειακά του κέντρα και να νιώσει υγιής.

Νάντια Αρβανίτη

Τραπεζιτικός Υπάλληλος

Θέλω να καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία που είχα με την ουράνια αδελφή μου Φωτεινή Κεχαγιά. Ή πρώτη γνωριμία μας έγινε πριν από 4 χρόνια, ήμουν ακροάτρια στην εξαιρετική ιντερνετική εκπομπή της και περίμενα πώς και πώς να έρθει το Σάββατο για να την ακούσω. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο μιλάμε ακριβώς την ίδια»γλώσσα» και πως είμαστε φτιαγμένες από το ίδιο «υλικό».. Ή Φωτεινή έδειξε ότι με γνώριζε από παλιά.. τόσες ζωές άλλωστε.. Ήταν ή μόνη που ήθελα να εκμυστηρευτώ το πρόβλημα υγείας μου, το οποίο οι γιατροί ούτε λίγο ούτε πολύ το ονόμαζαν καρκίνο.. εγώ και η Φωτεινή το λέγαμε όπως πραγματικά ήταν: μπλοκάρισμα!! Μου έστειλε θεραπεία με το Αρχάγγελο Ραφαήλ, μου είπε να σηκώσω το κεφάλι, με στήριξε.. Λόγω υποχρεώσεων με το θέατρο δεν μπόρεσα να παρευρεθώ σε κάποια συνεδρία της μέχρι την ημέρα που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά σε ένα Σεμινάριο Υποκριτικής! Τη χαρά που ένιωσα δεν μπορώ να σας την περιγράψω.. άλλωστε τα δυνατά συναισθήματα δεν περιγράφονται εύκολα.. Ήταν αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος που περίμενα να δω.. Ένα φως, μία αύρα ασύλληπτη.. Η δύναμή της μου «φώναζε» από χιλιόμετρα μακριά.. Πριν από λίγο καιρό, σε κάποιο κομβικό σταυροδρόμι της ζωής μου χρειάστηκα πάλι τη βοήθειά της. Η συνεδρία μας από απόσταση δεν με παραξένεψε, αφού είναι γνώριμα μονοπάτια αυτά και για εμένα. Εκείνο όμως που μου προκάλεσε δέος ήταν το μέγεθος της θετικής ενέργειάς της που με «δρομολόγησε» και με ετοίμασε να ξεκινήσω να υλοποιώ επιτέλους αυτά που έχω αποστολή να κάνω.. Γιατί χάρη σε εκείνη κατάφερα και έβαλα τη ζωή μου σε μία σειρά και προχώρησα! Τώρα πια γνωρίζω πως η Φωτεινή είναι η φωτεινή αδερφή μου, που είναι δίπλα μου και θα είναι μέχρι να πάμε στην ουράνια πατρίδα μας.. Namaste Φωτεινή Namaste όλοι! Καλές και φωτεινές συνεδρίες σας εύχομαι!! Αγάπη και φως!

Μαρία Πατάπη

Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Η Φωτεινή μπήκε στη ζωή μου όταν είχα μπει στο εναλλακτικό χώρο κι άρχισα να βάζω στις θεραπείες μου αγγέλους, χωρίς να μπορώ να αποκωδικοποιήσω τι ήταν όλο αυτό. Αρχισα να ψάχνω τι ενεργειακές θεραπείες υπάρχουν, για να εντρυφήσω περισσότερο, μέσα στην ενέργεια που με είχε κατακλύσει. Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε αγγελικό ρέικι. Ενα μήνα πριν, κάνοντας μασαζ σε μια θεραπευόμενή μου, εκείνη άνοιξε τα μάτια της και μου είπε οτι συνέχεια άκουγε κάτι που έπρεπε να μου το πει. Μου είπε λοιπόν απλά «Αγιος Αντώνιος». Το θεώρησα μήνυμα και το κράτησα. Την επόμενη μέρα άρχισα να γκουγκλάρω στο ιντερνετ για το ρέικι και η πρώτη επιλογή που εμφανίστηκε ήταν η φράση Αγγελικό Ρέικι ….Ενθουσιάστηκα….Εδώ είμαστε είπα. Κι εκεί έγινε κάτι μαγικό …Η πρώτη επιλογή που εμφανίστηκε ήταν η Φωτεινή μας….Η δική μας Φωτεινή. Δεν έχασα χρόνο και της έστειλα μήνυμα για το πως θα μπορούσα να πάρω τους βαθμούς του αγγελικού ρέικι κοντά της. Οταν μου έγραψε οτι βρισκόταν στον Αγιο Αντώνιο….γέλασα….Τα σημάδια όλα με ήθελαν να πάρω το βάφτισμα απο εκείνη. Οι άγγελοι ήταν πολύ σαφής. Μόλις την συνάντησα από κοντά γέμισα σε κάθε μου κύτταρο φως, αγνότητα κι ομορφιά. Κάθε φορά η καρδιά μου γέμιζε από χαρά και γνώση κοντά της. Εμεινα δίπλα της δύο χρόνια γεμάτα πλούσιες εμπειρίες. Παρακολούθησα το τσάνελινγκ που ήταν μια μαγική εμπειρία με υπέροχους φωτεινούς ανθρώπους. Ήταν πάντα δίπλα μου να μου εξηγήσει ότι ήταν αυτό που μου συνέβαινε στην προσωπική μου ζωή. Να μαλακώνει και να θεραπεύει τους φόβους μου. Να ανοίγει το δρόμο για μια ζωή διαφορετική απ’ αυτή που ήξερα και που είχα διδαχτεί. Είχε ανοιχτεί μια νέα ζωή γεμάτη θαύματα μπροστά μου κι αυτό το χρωστώ σ’ εκείνη. Φωτεινή μου να είσαι πάντα καλά …Συνέχισε να προσφέρεις με αγάπη αυτό που τόσο καλά κάνεις. Η ανθρωπότητα σε χρειάζεται….Σε ευχαριστούμε απο καρδιάς όλοι εμείς και προσωπικά εγώ για όλο το φως που έβαλες στη ζωή μου. Σ΄αγαπώ πολύ!!

Κατερίνα Μ.

Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Η ΦΩΤΕΙΝΗ στη ζωή μου , ειναι το ΦΩΣ, είναι ο ΦΑΡΟΣ μου, κοντά της διδάχθηκα την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ, είναι για μένα η παρηγοριά, είναι η πιο ζεστή αγκαλιά, είναι το λιμάνι, είναι η αλήθεια της ζωής, το στόμα της «στάζει μέλι» μιλάει ΑΓΓΕΛΙΚΑ, ότι λέει είναι ΝΟΜΟΣ για μένα , απλά το πιστεύω !! Στο πρόσωπο της βλέπω την πνευματικότητα , βλέπω τον θεό , ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ .

Τα σεμινάρια που έχω κάνει μαζί της με έχουν κάνει να αλλάξω τρόπο ζωής , σκέψης και δράσης, πιστεύω στο ΚΑΛΟ με κάθε μου κύτταρο, μιλάει και λέει ευλογημένες λέξεις αγάπης , είναι τόσο απλή τόσο κατανοήτη, κατάγεται απο τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!

Μέ έχει βοήθησει τόσο στην καθημερονότητα μου στα πιο μικρά στα πιο απλά , όσο και στο πιο μεγάλα . ¨οταν η αδερφή μου αντιμετώπισε σοβαρό θέμα υγείας , την βοήθησε τόσο πολύ να πιστέψει στην θεραπεία της και να δει το φως και τι κρύβεται πίσω από ολο αυτό που περνόυσε, μας στήριξε ουσιατικά και βαθειά όλη μου την οικογένεια. Τα λόγια της είναι πράξη, είναι λουλούδια , είναι ευλογίες !!!

Αλήθεια σας λέω είναι ανάμεσα μας ένας ΑΓΓΕΛΟΣ, μόνο να λάμψεις μπορείς δίπλα της γιατί σου δίνει απλόχερα το ΦΩΣ της. Είναι ο ΣΤΗΛΟΒΑΤΗΣ μου, η ΦΩΤΕΙΝΗ μου, είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , από την οικογένεια του ΦΩΤΟΣ.

 

Σ ΑΓΑΠΩ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΕΙΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΜΟΥ !!!

 

Ματίνα Αμερικάνου

Επιχειρηματίας

Φωτεινή σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να μαθητεύσω δίπλα σου, τόσο στο «αγγελικό σχολείο» όσο και στις μυήσεις του αγγελικού και rainbow reiki. Με τις συμβουλές το φως και την καθοδήγησή σου στο μονοπάτι των αγγέλων είδα και δημιούργησα θαύματα στη ζωή μου. Πήρα πολλά μαθήματα και υποστήριξη και έμαθα να πατώ γερά στα πόδια μου στη Γη κοιτάζοντας ψηλά, υλοποιώντας τα «ακατόρθωτα»! Σε ευχαριστώ που μου θύμισες το φως που κρύβω μέσα μου και πώς να το απελευθερώνω για να θεραπεύω και εγώ με τη σειρά μου. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες πώς να αγαπώ. Σε ευχαριστώ για όλα.

Με απέραντη εκτίμηση

Ουρανία

Προγραμματίστρια –Eναλλακτική Uεραπεύτρια

Η Φωτεινή με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει να είναι παντα εκεί. Άλλοτε για να μου δώσει ένα ελαφρύ σπρώξιμο, άλλοτε για να με βοηθήσει να έχω πρόσβαση σε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μου, άλλοτε για να με βοηθήσει να δημιουργήσω περισσότερο χώρο για να είμαι και άλλοτε για να υπερβώ ακόμα κι έναν εντονότατο σωματικό πόνο. Το γεγονός ότι τη γνώρισα έχει για μενα ως συνέπεια -ανάμεσα στα άλλα- να νιώθω περισσότερη ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο ότι έχω κάποιον να με διαφωτίσει όταν χρειαστεί να υπερβώ τα όρια της δικής μου κατανόησης.

Μαρίνα Κ.

Εκπαιδευτικός

H Φωτεινή είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλες ικανότητες, διαίσθηση και αντίληψη, σε οδηγεί με ασφάλεια σε δρόμους φωτεινούς. Βλέπει, αντιλαμβάνεται, διαισθάνεται πράγματα, καταστάσεις, συναισθήματα, βιώματα που το γυμνό μάτι δεν τα βλέπει. Θα παραθέσω μερικά από τα μαθήματα που δίπλα στη Φωτεινή, έχω κατανοήσει έως σήμερα κι έχουν θέση πια στο είναι μου. Έμαθα την έννοια της συγχώρεσης, έμαθα να συγχωρώ τους ανθρώπους που με πλήγωσαν και είμαι σε καλό στάδιο να συγχωρήσω τον εαυτό μου από τις επιλογές του παρελθόντος. Έμαθα την έννοια της παρατήρησης στην καθημερινότητά μου, παρατηρώ τη ζωή μου και τους γύρω μου κι έχω πλέον ενσυναίσθηση, συμπόνια και κατανόηση της όποιας συμπεριφοράς του άλλου, τη μεταφράζω σε βιώματα που έχει ζήσει και γι’αυτό συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Έμαθα την αξία των προστατευτικών ορίων, έμαθα να προστατεύω τον εαυτό μου βάζοντας όρια, πράγμα που δεν έκανα στο παρελθόν, να μην είμαι «σκουπιδοσακούλα» της αρνητικότητας των άλλων. Έμαθα ν’ αντιλαμβάνομαι τις προθέσεις του προσώπου που συνδιαλέγομαι, ν’ αντιλαμβάνομαι το ψέμα, την προσποίηση, την κάλυψη. Έμαθα πώς να συνδυάζω τα κομμάτια ενός πάζλ και ξαφνικά όλη η εικόνα-αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια μου, χωρίς να χρειάζομαι χειροπιαστές αποδείξεις. Λέω την αλήθεια μου με γλυκό τρόπο, χωρίς να με φρενάρει το κόστος της αλήθειας. Έμαθα ότι όταν λες την αλήθεια, μεγαλώνεις, ψηλώνεις, ανεβαίνεις, αποδεσμεύεσαι. Έμαθα να χρησιμοποιώ συνειδητά και καθημερινά τις λέξεις ευχαριστώ, σου είμαι ευγνώμων, παρακαλώ και συγνώμη. Έμαθα ότι η συγχώρεση απελευθερώνει εμένα που συγχωρώ, δηλ. δημιουργώ περισσότερο χώρο μέσα μου [συν-χώρος] για ομορφιά και αγάπη. Επιτρέπεις στο παιδί που έχεις μέσα σου να εκφράζεται ξανά, να του κάνεις τα χατίρια, να το αγαπάς, να γιατρέψεις τραύματα του παρελθόντος, να ζεις στο εδώ και στο τώρα. Έμαθα πως ο χρόνος είναι σχετικός, πως δεν προχωράει όπως οι δείκτες του ρολογιού, αλλά από την ενέργειά μας σε αυτά που εστιάζουμε, από το συναίσθημά μας, από τις επιλογές μας, από τις αποφάσεις μας. Έμαθα πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις ή τυχαία γεγονότα και χωρίς νόημα, τα πάντα έχουν το νόημά τους και στον σκοπό τους. Έμαθα ότι η ζωή ολόκληρη είναι γεμάτη μαθήματα, εκπλήξεις, καμπανάκια που μας μιλάμε, κι εμείς πρέπει να τα ακούσουμε και να ακολουθήσουμε τη ροή. Όλη η διαδικασία θέλει δουλειά καθημερινή, όμως βήμα-βήμα μεταμορφώνεσαι σε καλύτερο άνθρωπο, σε καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, όλο και με λιγότερα συναισθηματικά βάρη, μαθαίνεις ν’ ακούς τη διαίσθησή σου, που σε οδηγεί εκεί που πρέπει να πάς για να είσαι ευτυχισμένος. Φωτεινή μου σ’ ευχαριστώ που βρέθηκες στο δρόμο μου σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, την υποστήριξή σου, την συμπόνια σου, την κατανόησή σου. Σ’ ευχαριστώ για όλα τα όμορφα και ξεχωριστά μαθήματα που έχω ήδη μάθει και σ’ ευχαριστώ προκαταβολικά για όλα τα επόμενα! Σου είμαι ευγνώμων, είσαι στη σκέψη μου και στη ψυχή μου. Να σαι πάντα καλά να βοηθάς και να φωτίζεις όποιον σε χρειάζεται. Namaste.

Ιωάννα Φ.

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Την αγαπημένη μου Φωτεινούλα την γνώρισα από βίντεο στο YouTube. Όταν έβαλα να δω το πρώτο βίντεο μου έκανε εντύπωση αυτή η φωνή. Ήτανε τόσο ήρεμη! Τόσο γαλήνια που με χαλάρωσε και μόνο που την άκουγα! Είμαι τόσο τυχερή που την γνώρισα! Ταξίδεψα και συνεχίζω να ταξιδεύω μαζί της και μαζί με τους αγγέλους σε καινούρια, αιθερικά και φωτεινά μονοπάτια! Με τη βοήθεια της ανακάλυψα την φωτεινή πλευρά του εαυτού μου και έμαθα πολλά πράγματα, που ως τώρα μου ήταν άγνωστα! Πέρα απο το προσωπικό επίπεδο, με βοήθησε παρά πολύ και σε κάποια οικογενειακά προβλήματα! Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να εξελιχθώ και να αναγεννηθώ! Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά με πολλές ευλογίες!!!

Δήμητρα Σ.

Βοηθός Φυσικοθεραπείας

Το 2012 σε μια διαδικτυακή αναζήτηση, έφθασα να διαβάζω άρθρα της Φωτεινής, όσον αφορά στο Αγγελικό Βασίλειο. Στο εξής, παρακολουθούσα ανελλιπώς τις δημοσιεύσεις της τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της όσο και τα social media.  Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο σεμινάριο Αγγελικού Channeling, και να ξεκινήσω με αυτόν τον τρόπο (διότι δεν σταμάτησα εκεί) το δικό μου μονοπάτι στην αφύπνιση. Έφθασα στον χώρο του σεμιναρίου, ομολογουμένως με μια εύλογη αυτοσυγκράτηση αλλά συνάμα και δίψα για τη νέα σελίδα στην πνευματική μου ζωή! Η πόρτα άνοιξε κι η Φωτεινή ως ένας χαμογελαστός, γαλήνιος και φωτισμένος επίγειος άγγελος με υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά. Πόσο φυσικό είναι τελικά να αποδέχεσαι και να αγαπάς κάποιον, ακόμη κι αν δεν τον γνωρίζεις, ή δεν τον έχεις γνωρίσει ως τώρα σε τούτη την ενσάρκωση! Η αίσθηση αυτή αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αγγελικά μηνύματα που έλαβα εκείνη την ημέρα, κι έγινε βίωμά μου, ένα με εμένα.

Αγάπη και Φως!  Έκτοτε η ζωή μου έχει μεταμορφωθεί. Όχι διότι έπαψαν να υπάρχουν «προκλήσεις» ή αλλιώς «μαθήματα» που πρέπει να λάβω, αλλά διότι εκείνη η φωτεινή ύπαρξη, η «αγγελοδασκάλα» μας, όπως αποκαλώ την Φωτεινή, με έχει τροφοδοτήσει με γνώση και πνευματικά εφόδια για να ανταπεξέρχομαι στις δοκιμασίες, και είναι πάντα παρούσα όποτε χρειαστώ την πολύτιμη συνδρομή της. Φωτεινή μου, είμαι ευγνώμων για τις υπηρεσίες σου στην ανθρωπότητα και σε μένα προσωπικά. Είμαι ευγνώμων που σε γνωρίζω. Είμαι ευγνώμων για όλα! Σ΄ ευχαριστώ.

Φωτεινή Α.

δικηγόρος

Γνωρίζω την Φωτεινή τα τελευταία 5 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος και δημιουργικός με έμπνευση και καθοδήγηση για το γενικό καλό. Συμπονετική βοηθάει με τον τρόπο της τους συνανθρώπους της και χαρισματική προσωπικότητα με πολλαπλά καλλιτεχνικά και θεραπευτικά ταλέντα είναι σε συνεχή δράση για την εξέλιξή της και την αυτογνωσία των ανθρώπων γύρω της. Η Φωτεινή σε κάθε της βήμα είναι ανοιχτή στα Θεία Δώρα και στην ροή και θαύματα συμβαίνουν μέσα από αυτήν την καλοσύνη και αποδοχή του κόσμου όπου όλα είναι δυνατά.

Σωτήρης Ζαφείρης

Φωτογραφία, Διδασκαλία Δημιουργικής Φωτογραφίας και Σεμιναρίων, Δικτύωση και Οργάνωση Δραστηριοτήτων.

Αγαπημένη μου πνευματική δασκάλα Φωτεινή, η συνάντηση μας έσβησε από τις σελίδες της ζωής μου τις λέξεις ανασφάλεια, φόβο, ανησυχία, άγχος, ψέμα και στη θέση τους γράφτηκαν οι λέξεις θάρρος, αλήθεια, πίστη στο Θεό και στους Αγγέλους. Σκορπίστηκε το σκοτάδι και η ζωή μου γέμισε φως. Φωτεινή με έμαθες να ζω στο φως, να βλέπω με τα μάτια της καρδιάς μου, να συγχωρώ και να αγαπώ. Είμαι ευγνώμων για όλα. Σ ευχαριστω από καρδιάς.

Ειρήνη Παναγοπούλου

Προσωπική Βοηθός

Άγγελε μου, σε είχα δει στο διαδύκτιο εντελώς τυχαία! Έστειλα μήνυμα και ανταποκρίθηκες αμέσως! Είχα χαθεί στις δυσκολιες μου, σε παρακολουθούσα απο απόσταση, διάβαζα ο,τι ανέβαζες έβλεπα τη φωτογραφία σου και ηρεμούσε η ψυχή μου. Το καλοκαίρι είχε έρθει η ολική καταστροφή μου, η επαγγελματική και κατά συνέπεια και η οικονομική. Σου έστειλα μήνυμα, εσυ ανταποκρίθηκες αμέσως! Τα λόγια σου και ο,τι έκανες για εμένα, βάλσαμο ψυχής! Μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξε πορεία η ζωή μου! Τώρα έχω πάλι δική μου επιχείρηση! Βρέθηκαν άνθρωποι που με στήριξαν! Θυμάμαι χαρακτηριστικά μου είχες πει, «Ζήτα βοήθεια» και αυτό ακριβώς έκανα! Άνοιξα το μαγαζί με 12 ρούχα, 12 φουλάρια και λίγα μπιζού! Πήγα σε άλλο σπίτι! Έχουμε φαγητό σπιτι μας και κάθε μέρα που περνά ειναι και καλύτερη! Ένα απέραντο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μαζί με μια τεράστια αγκαλιά, είναι λίγα, για την προσφορά σου σε εμένα! Σε ευχαριστώ!

Βούλα Α.

Ιδιοκτήτρια Καταστήματος

Οι Άγγελοι όρισαν την συνάντηση μας κ είναι τρομερά συγκινητική η στιγμή που βρεθήκαμε! Ευχαριστώ για όλη αυτή την εμπειρία που είχα μαζί σου, που βοήθησες όλο αυτό, που είχα μέσα μου να μπορέσω να το εκπέμψω και να το μοιράσω κ να έρθω σε επαφή με το Σκοπό της ζωής μου!!! Να είσαι ευλογημένη, γιατί σκορπάς το έργο των Αγγέλων στη γη.. Να είσαι ευλογημένη, γιατί βλέπεις σε κάθε άνθρωπο, έναν άγγελο στη γη! Ευχαριστώ για ο,τι μου Εν-θύμισες κ για αυτο που ακολούθησε στη ζωή μου! Την γνώση αυτή κ αυτό το ταξίδι μας το κρατώ σαν θησαυρό, για την ζωή μου!!!

Εφη Χ.

Angelic Yoga Therapist

Η ζωή ενος ανθρώπου είναι ένα ατέρμονο ταξίδι. Όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, εμπόδια και δοκιμασίες. Έτσι και εγω, παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Στο αποκορύφωμα αυτων των δοκιμασιών, προσευχήθηκα στον Θεό, να με βοηθήσει και να βρω έναν ανθρώπινο άγγελο-θεραπευτή, που να με αγγίξει να με καταλάβει και στην συνέχεια να με βοηθήσει. Και κατ’ευθείαν εμφανίζεται η Φωτεινή μου! Από μόνος του, ο υπολογιστής την προβάλει, με το που ανοίγει! Έκτοτε , σχεδόν δύο χρόνια απο τότε, η Δασκάλα μου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Φίλη και Αδερφή μου, Φωτεινή Κεχαγιά, με ανέλαβε, με βοήθησε τα μέγιστα σε ολους τους τομείς, με αφύπνισε απο το σκοταδι της λήθης, με έμαθε πως να θεραπεύω και πως να αυτοθεραπεύομαι, πως να κυριαρχώ στις σκέψεις και στα ένστικτα μου (πράγμα που δεν το εχω επιτύχει ακόμα ,όμως το προσπαθώ), πως να απελευθερώνω και να συγχωρώ, πως να κόβω όλες τις μη ωφέλιμες σκέψεις και δράσεις, πως να βρω, να τιμώ και να ακούω την Ιερή Φλόγα μέσα μου και πως να γίνω αυτός ο άνθρωπος που πρέπει για να επιτελέσω τους σκοπούς, για τους οποίους εχω έρθει. Αγαπημένη μου Δασκάλα, σε ευχαριστώ για όλα. Για τα πάντα. Για πάντα.Σου εύχομαι και ξέρω ότι θα είσαι πολυ ευτυχισμένη και ο Φωτεινός λαμπερός Ήλιος-Άγγελος, που είσαι θα φωτίζει, θα αγαπά και θα θεραπεύει πολλους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο!

Μαρία

Φοιτήτρια Νομικής

Όλα τα προγράμματα που είχα μέσα μου με είχαν οδηγήσει σε ένα ανελέητο κυνήγι της ζωής χωρίς σταματημό, χωρίς να ζω πραγματικά. Κατά  διαστήματα είχα κάποιους προβληματισμούς, αλλά και αυτοί καλύπτονταν, χωρίς να συνειδητοποιώ την πραγματικότητα της ζωής μου.Ψάχνοντας  στο διαδίκτυο, ήρθε  μπροστά μου ενας  Άγγελος.

Η  Φωτεινή με βοήθησε να κατανοήσω  το πραγματικό νόημα της ζωής μου, με δίδαξε να καταλάβω πως ο λόγος μου έχει δύναμη και πολλά άλλα ωραία πράγματα, που βίωσα μαζί της, μου άνοιξαν τον δρόμο, για την εξέλιξη της ψυχής μου.

Είναι ένας  Άγγελος στην γη, που μας βοηθάει και μας ωθεί να εξελιχθούμε. Ειμαι ευγνώμων, που σε συνάντησα στην ζωή μου, σου εύχομαι  τα καλύτερα και ξέρω ότι εισαι πάντα δίπλα μου. Σε ευχαριστώ από καρδιάς.

Δήμητρα Πανούση

Συνταξιούχος

Φωτεινή είσαι υπέροχη!!! Μου έμαθες να μπορώ να συνδέομαι με τον εαυτό μου και το Θεό με απλότητα, γλύκα και παιδικότητα. Έριξες φως στα σκοτάδια μου! Με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου και να νιώσω βαθία ευγνωμοσύνη για την ύπαρξη μου. Σ’ ευχαριστώ για όλα !!! Από την καρδιά μου εύχομαι να συνεχίζεις το θεάρεστο έργο σου !!!

Βασιλική Σ.

Δικηγόρος

Η γνωριμία μου με τη Φωτεινή, έγινε λίγο τυχαία. Είχα διάφορα θέματα και οικονομικά και κυρίως υπαρξιακα. Είχα ασχοληθεί λίγο με Reiki παίρνοντας τον Α βαθμό, είχα πάει σε ψυχολόγους, όλα επιφανειακα και πρόχειρα. Είχα ακούσει από μια φίλη εδώ στη Χίο τα καλύτερα και άρχισα να παρακολουθώ ο,τι ανέβαζε στο Facebook. Βοηθήθηκα τόσο πολύ, που ούτε η ίδια το πίστευα! Ειδικά το καλοκαίρι με τον διαλογισμό αφθονίας του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ, μπορώ να πω οτι άρχισα να βιώνω θαύματα! Τότε άρχισα τις προσωπικές συνεδρίες απο απόσταση! Τις συνεχίζω μέχρι τώρα και αισθάνομαι όντως άλλος άνθρωπος και βιώνω καθημερινά και κάποιο θαύμα! Την ευχαριστώ απο τα βάθη της ψυχής μου! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
 
Ολγα Ζαγκάκη Χέλιου
 
Επιχειρηματίας
 

Αγαπημένη μου Φωτεινή, ήρθες στη ζωή μου και πραγματικά την μεταμόρφωσες! Πριν σε γνωρίσω περνούσα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Όλα μου φαίνονταν μαύρα, ένιωθα ότι έχανα τον εαυτό μου και ότι είχα γίνει μια μαριονέτα που έλεγε σε όλα ναι. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή σε γνώρισα. Ήρθα στα μαθήματά σου και η ζωή μου άρχισε να μεταμορφώνεται. Με έκανες να συνηδειτοποιήσω αρκετά πράγματα και η αγάπη, η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση, η χαρά γέμισαν τη ζωή μου. Άρχισα να νιώθω ότι αξίζω και να αναγνωρίζω όλα τα θετικά του εαυτού μου. Είμαι βαθιά ευγνώμων που σε γνώρισα και σε ευχαριστώ για όλα όσα με αγάπη και ηρεμία με δίδαξες, παρόλο που ήμουν δύσκολη μαθήτρια. Ο Θεός και οι Άγγελοι να είναι δίπλα σου και να σε προστατεύουν! Να είσαι πάντα καλά! Σε ευχαριστώ!!! Σε αγαπώ!!!

Σούλα Σ.

Εκπαιδευτικός

Αγαπημένη μου Φωτεινή, δεν έχω λόγια για να σε ευχαριστήσω.. Πρώτη μου δασκάλα εσύ μου έμαθες πώς να δυναμώνω, να πετάω με τα δικα μου φτερά, πώς να σκέφτομαι στις δύσκολες στιγμές ώστε να βρίσκω λύσεις και απαντήσεις μέσα μου. Μου θύμησες ποιά ειμαι, ποιός ειναι ο Δρόμος μου και πώς να βαδίζω σε αυτόν με αφοβία και σιγουριά. Η χαρακτηριστικη φράση σου «Ολα γίνονται σωστά» είναι αληθινός φάρος. Ακόμα και στα πολύ δύσκολα..ιδιαίτερα σε αυτά. Σήμερα χάρις σε εσένα και την συνεργασία μας, μπορώ ακολουθώντας τα βήματα της ψυχής μου, να θεραπεύω να μετασχηματίζω, τις ζωές των άλλων ανθρώπων,»ο,τι αγγίζω να ελευθερώνεται», βάζοντας το μικρό μου σημαντικό λιθαράκι, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο μας. Οι φράσεις σου: Είμαι ο δημιουργός, Όλα γίνονται σωστά, Άκου τον σοφό ανώτερο εαυτό και ό,τι ζούμε το έχουμε προεπιλέξει για την εξελιξή μας, μετασχηματίζουν κάθε αρνητική εμπειρία, σε ευλογία και μάθημα εξέλιξης.Τι ανακούφιση! Σε ευχαριστώ! Ειμαι ευγνώμων! Σε Αγαπώ!

Σ.Λ.

(εκπ/κος)~ Θεραπεύτρια Ρέϊκι

Θα μπορούσε κάποιος να μιλά ώρες για τα χαρίσματα της Φωτεινής καθώς και για τον τρόπο της να σου επιβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά… όλα είναι καλά! Η Φωτεινή ήρθε στη δική μου ζωή όταν όλα ήταν χάλια. Προβλήματα στην προσωπική ζωή, στην οικογενειακή και στην επαγγελματική. Ξέρετε πως γίνεται όταν τίποτε δεν πάει καλά στη ζωή σου… το ένα φέρνει το άλλο και βυθίζεσαι μέχρι να πιάσεις πάτο. Ευτυχώς, λίγο προτού αγγίξω κι εγώ αυτό τον πάτο, ήρθε η Φωτεινή! Όπως ένας άγγελος ή μια καλή νεράιδα μπορούν να αισθανθούν τι συμβαίνει, έτσι κι εκείνη αισθάνθηκε την κατάστασή μου χωρίς εγώ να πω ή να δείξω με την συμπεριφορά μου το οτιδήποτε. Απλά με κοίταξε και μου επιβεβαίωσε με εκείνο το καθαρό βλέμμα ότι ΟΛΑ θα πάνε καλά και ότι τα πάντα γίνονται για κάποιον λόγο. Πράγματι έτσι κι έγινε! Από εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ξεχωριστός. Όχι απλά επειδή μου επιβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά διότι μου έμαθε να βλέπω την ζωή αλλιώς! Χάρη σε αυτό το γεγονός είχα την ευτυχία να γνωρίσω καλύτερα τον άνθρωπο, την θεραπεύτρια, την δασκάλα, την φίλη Φωτεινή! Το ευχαριστώ είναι λίγο! Είμαι ευγνώμων που ήρθες στη ζωή μου!

Έλσα Ζ.

Δασκάλα Ισπανικών

Η εμπειρία μου από την Φωτεινή μόνο θετική και ανυψωτική μπορεί να χαρακτηριστεί! Η Φωτεινή με μύησε στον 1ο & 2ο βαθμό του Αρχαγγελικού Ρέικι ένα υπέροχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Σ’ ένα χώρο ζεστό, καθαρό και ήσυχο γεμάτο από θετική ενέργεια και τη λάμψη της Φωτεινούλας. Μοιραστήκαμε εμπειρίες, ανοίξαμε τις καρδιές μας στην δική μας αλήθεια, μας πρόσφερε τον καλύτερό της εαυτό και μια αγκαλιά άνευ όρων αποδοχής και συμπόνιας. Πάντα στις δύσκολες στιγμές μου, της αναγνωρίζω την μεγάλη της προσφορά στην ανακούφιση που μου πρόσφερε η καλοσύνη της, το καθαρό της πνεύμα. Έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της επίγνωσής μου στο δρόμο της προσωπικής μου ανάπτυξης και την ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου!

Φωτεινή Πορίχη

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης/Life Coach

Γειά και χαρά σε όλους.. Με την Φωτεινή Κεχαγιά, συναντήθηκα κατόπιν αγγελικής καθοδήγησης, μέχρι τότε δεν είχα ακούσει ούτε το όνομα της. Το φωτεινό αυτό ΟΝ, όταν το γνωρίζεις σε φυσικό επίπεδο, είναι μια παρουσία, που σπινθηροβολούν τα μάτια της, χαμογελούν τα όμορφα χείλη της και απο την καρδιά της ρέει απέραντη αγάπη και συμπόνια. Φέρει μέσα της εκείνες τις ανώτερες ποιότητες και αρετές ενός Δασκάλου, τις οποίες εκφράζει με πολλούς τρόπους, καθώς και με την μελιστάλαχτη φωνή της. Ανήκει σε εκείνους τους Μάστερ’ς, που ο,τι και να κάνεις, σε καλύπτει με την ωκεάνια αγάπη της και ακόμα και εαν δεν ξέρεις το ‘μάθημα’ της ημέρας, στο εν-πνέει στο δια -περνά και δεν το ξεχνάς ποτέ!!! Αγαπημένη Φωτεινή απέραντη αγάπη, ευγνωμοσύνη, άπλετο φως, ευλογίες μέσα απο τον ιερό χώρο της καρδιάς μου. Είθε να γειώνεις αυτό, για το οποίο ήρθες στη γη. Σ’αγαπω Εσθηρ.

Εσθηρ Μαυροφορου

Καθηγητρια Χορού -Χοροθεραπείας, Μάστερ Ρέικι-Ανθοθεραπεύτρια.

«Mία φορά και πολλούς καιρούς πρίν, ζούσε ένα πλάσμα φωτεινό, που το ‘λέγαν Φωτεινή, σε μία πόλη φτιαγμένη από σκιά και φως, από λύπη και χαρά και από άλλα πολλά, σαν κι αυτά, μία πόλη των αντιθέτων. Μα η ζωή ζητούσε σύνθεση κι ένωση και όχι αντίθεση. Άρχισαν να ρχονται λοιπόν στον κόσμο, πλάσματα σαν τη Φωτεινή, που πάνω στο μονοπάτι της ένωσης θα υλοποιούσαν. Η Φωτεινη πλασμένη από αστρόσκονη αγγελική, άκουγε τα λόγια από τον ουρανό και προχωρούσε. Κάθε λόγος ήτανε και μία προσευχή στην καρδιά της. Με κάθε λόγο από τον ουρανό, άλλαζε και αυτό που ζούσε. Κάπου στο μονοπάτι αυτό την συνάντησα κι εγω. Κι ήτανε που λες μια μέρα σαν εχθές, που χρύσιζε ο ήλιος και το φως του μοίραζε».

Ζωή Νικητάκη

Ιαματικη παραμυθοταξιδευτρια, δημιουργος εικονων και λεξεων.

Στη Φωτεινή εκείνο που με τράβηξε αρχικά αλλά και έπειτα ήταν η προσιτή συμπεριφορά. Για μένα, η Φωτεινή είναι ένας προηγμένος Άνθρωπος που κινείται με βάση την προσφορα. Τί υπέροχο!…και η ύπαρξη ενός και μόνο τέτοιου ανθρώπου φτάνει για να θέσει σε κίνηση μηχανισμούς καρδιάς, μηχανισμούς αγάπης, ξεχασμένους. Της δικής μου καρδιάς παραδείγματος χάριν! Όπως οτι δεν αγαπάμε, για να μας το ανταποδώσουν οπωσδήποτε ή οτι δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποιον, για να νοιώσουμε αγαπη ή για να τον βοηθήσουμε! Και οτι ναι,μπορώ να κοιτάξω στα μάτια εκείνον που μου έκανε το ένα ή το άλλο ή με θύμωσε, οτι ναι, μπορώ να ζητάω βοήθεια ή οτι η κριτική είναι μια χαμηλή ενέργεια-δηλαδή η ποιότητα της είναι βασισμένη στην σύγκριση και το εγώ- και συνήθως φέρνει τον άλλον σε αμυντική θέση, γιατι νιώθει υπόλογος, ενώ η κατανόηση και η συν-πονια-δηλαδή η παρατήρηση του «τί συνέβη και συμπεριφέρθηκε/συμπεριφερθηκα έτσι/»-τί προηγήθηκε; είναι πολύ πιο δραστικά και ωφέλιμα, για τον ανθρώπο και την εξέλιξη του! Δηλαδή, μήπως η λεγόμενη «λάθος»,»κακή» συμπεριφορά ίσως και να είναι έκκληση βοηθείας; κεκαλυμενη; Έτσι λοιπόν η Φωτεινή μου δίδαξε οτι δεν είμαι μόνη, ενίσχυσε δυναμικά το μονοπάτι μου, την ελπίδα μου και την ενέργεια που εκπέμπω ώστε να νοιωθω ικανή να συνεχίζω να το περπατώ αλλά με αισιοδοξία και με έναν και μοναδικό σκοπό, την Αγάπη.

Βαρβάρα Κεχαγιά

Καθηγήτρια

Η Φωτεινή ήρθε στην ζωή μου απρόσμενα, από τυχαίο γεγονός και έτσι ήρθε στην ζωή μου το Αγγελικό Ρέικι. Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική, όμως ήταν τόσο δυνατή η εμπειρία που η άρνηση ήταν πλέον αδύνατη. Με λιτότητα και με σταθερότητα με έχει βοηθήσει να κατακτήσω επίπεδα συνειδητότητας και αυτογνωσίας που αναζητούσα μία ζωή. Ξαφνικά σπάνε όλοι οι κύκλοι, και ο δρόμος ξετυλίγεται ευθύς μπροστά, με αλήθεια και καθαρότητα. Και το ταξίδι συνεχίζεται.

Φωτεινή σε ευχαριστώ που είσαι πλάι μου σε όλο αυτό, που με ενισχύεις, που με τα υπέροχα σου δώρα με βοηθάς να ξεκλειδώσω και τα δικά μου, με αγάπη, με υπομονή και με φως. Σε αγαπώ πολύ.

Εύα Π.

Χορεύτρια-Χορογράφος

Ένα θα μου μείνει χαραγμένο στη ψυχή μου όταν ξεκινήσαμε μαζί την ομάδα. Έγινε όταν δουλεύαμε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και μου ήρθε σαν σκέψη ότι είμαι θεραπεύτρια. Αυτό πραγματικά μου άλλαξε όλη την οπτική που είχα για την ζωή μου μέχρι τότε. Καθώς το επάγγελμά μου είναι προγραμματίστρια, ο Μιχαήλ μου έδειξε πιο είναι το αληθινό μου «επάγγελμα», αυτό που η ψυχή μου ήρθε να κάνει εδώ. Από τότε το έχω ως στόχο ζωής να εκπληρώσω αυτό που η ψυχή μου επιθυμεί. Ευχαριστώ για την προσφορά σου, ήταν πολύτιμη και εξακολουθεί να είναι.

Πολλές ευχές για υγεία, επιτυχία, αγάπη, φως!

Φλώρα Κ

Ηθοποιός, θεραπεύτρια.

Η Φωτεινή για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς δεν είχα γνωρίσει άλλον άνθρωπο με τα ίδια πνευματικά χαρίσματα ..είναι πολύ καλός αγωγός πνευματικής ενέργειας και πολύ καλά ενημερωμένη στο αντικείμενο της, ειναι ευγενής και ακαίρεος χαρακτήρας, τέλος δεν μπορώ να φανταστώ την ζωη μου χωρίς τους Αγγέλους και την Φωτεινή..σε ευχαριστώ πολύ Φωτεινή, που όταν σε χρειάζομαι, είσαι πάντα δίπλα μου!

Θοδωρής Φραγκιουδάκης

Μηχανικός Αυτοκινήτων

Φωτεινή άγγελε μου, μπήκες στην ζωή μου, πολλά χρόνια πριν, από την στιγμή που αντίκρυσα αυτά τα υπέροχα, γεμάτα αγάπη μάτια σου κι άκουσα, τις λέξεις να βγαίνουν ήρεμα αγγελικά, από το στόμα σου, ήσουν εκεί στο μονοπάτι μου και το πνευματικό και το προσωπικό. Έτρεξες και στάθηκες δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και με βοήθησες να ξαναβρώ την δύναμη μέσα μου.. Η δύναμη κ ή αγάπη σου, μου δινε κάθε φορά μία ωθηση προς το φως..! Έτσι συνέχισα το πνευματικό μου μονοπάτι κι έγινα ισορροπημένη και δυνατή και έτοιμη να μοιραστώ την αγάπη, την στήριξη και την φώτιση, που πήρα από εσένα …αδερφή μου!!!

Γεωργία Αρβανίτη

Εκπαιδευτικός

Με τη Φωτεινή εκτός από θεραπευτική σχέση μας συνδέει και μία βαθειά φιλία. Είναι ένας άνθρωπος φωτεινός, δοτικός, που, και μόνο που μιλάς μαζί της δονείσαι στη συχνότητα της αγάπης και της θετικότητας!!

Τη χρειάστηκα σε δύο πολύ καίριες και δύσκολες φάσεις της ζωής μου, όπου χρειαζόταν να πάρω σημαντικές αποφάσεις. Η επικοινωνία μαζί της και οι πληροφορίες που μου έδωσε ήταν καθοριστικές στο ν’ αλλάξω τα πάντα! Κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Μου έδωσε δύναμη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Κατάφερε να με κάνει να πιστέψω πως ΜΠΟΡΩ. Κι αυτό τα λέει όλα.

Έκτοτε, κάθε φορά που χρειάζομαι να ερθω στο κέντρο μου, ανατρέχω στη θεραπευτική άσκηση προστασίας και ενδυνάμωσης που κάναμε με το Μιχαήλ και όλα…..γίνονται πιο εύκολα!!

Φωτεινή μου, φίλη μου, σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου και που βοηθάς να γινει ο κόσμος μας καλύτερος. Σε αγαπώ και σ’ ευγνωμονώ πάντα.

Γιάννα Φ.

Ψυχολόγος-Ερμηνεύτρια

Βρήκα τη Φωτεινή και την άκουσα πρώτη φορά στο ίντερνετ….απο εκεί και πέρα ήθελα να τη συναντήσω….Παρακολούθησα απο κοντά τη διδασκαλία της και ήταν η πρώτη για εμένα, που με έκανε να αρχίσω να θυμάμαι ποια πραγματικά είμαι και να ψάχνω το λόγο που ήρθα στον πλανήτη αυτό….κοινώς ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα της αφυπνισής μου….σε ευχαριστώ αγαπημένη μου…κι ευγνωμονώ, που εμφανίστηκες στην πορεία της ζωής μου και την άλλαξες γεμίζοντας την με φως κι αγάπη….ευχαριστώ Αγγελοι!!

Φωτεινή Γ.

Ιδιωτική Υπάλληλος

Αγαπημένη μου Αγγελοφωτεινή, είναι τόσα πολλά που θα ήθελα να γράψω για εσένα, αλλά θα σταθώ στο τελευταίο γεγονός, γιατί τα χέρια μου δεν εχουν επανέρθει ακόμα πλώρως και δε πρέπει να τα κουράζω! Η Φωτεινή είναι μια εξαιρετική θεραπεύτρια σταλμένη από το Θεό και ήταν εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όταν ξεκίνησε η περιπέτεια με την υγεία μου, μια μάχη, που έπρεπε να δώσω ενάντια στον καρκίνο. Ήταν εκεί όταν πόναγα και ως δια μαγείας, ο πόνος γινόταν αέρας και έφευγε, ήταν εκεί όταν έκλαιγα και ξαφνικά γέλαγα, ήταν εκεί όταν μου έπεφταν τα λευκά αιμοσφαίρια 2.000 και μέχρι την επόμενη θεραπεία, είχαν ανέβει 30.000!!!! Ήταν εκεί όταν έλεγα δεν ξανά πάω σε άλλη χημειοθεραπεία, δεν μπορω κουράστηκα, αλλά τελικά πήγαινα, ήταν εκεί όταν έχασα τα μαλλιά μου λέγοντας μου πόσο όμορφη είμαι και χωρίς μαλλιά… Μου έδωσες απίστευτη δύναμη με τις θεραπείες σου, κάθε μέρα ένιωθα Αγγέλους να πετούν στο δωμάτιο και να με λούζουν με δύναμη και υπομονή, Αγγέλους που έστελνες εσυ…. Συνέχισε να βοηθάς, γιατί είσαι χαρισματική και καθόλου τυχαία πάνω στη γη!!!! Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά. Σε αγαπώ πολύ και σου είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ.

Εφη Τ.

Ιδιωτική Υπάλληλος σε Τεχνική Εταιρεία

Αγαπημένη Φωτεινή οι Αγγελοι με όδήγησαν στον δρόμο σου! Τους ευχαριστώ και Τους ευγνομωνώ για αυτό, γιατί με καθοδήγησες Μαζι Τους να θεραπευτώ απο ψυχολογικά τραύματα και να βλέπω την ζωή από άλλο πρίσμα. Σας ευχαριστώ!!!!!!!!

Σμάρω Ρ.

Συνταξιούχος

Η γνωριμία μου με τη Φωτεινή ήταν ένα θείο δώρο για μένα….η ζωή μου ήταν απλή και ήρεμη, αλλά η δίψα μου για αυτογνωσία και επικοινωνία με τους αγγέλους ήταν τεράστια. Δεν αναζήτησα κάποιο δάσκαλο για όλα αυτά, ο Θεός με έστειλε στη Φωτεινή. Τρία χρόνια υπέροχα με τεράστιες εμπειρίες, με άπειρη γνώση που μας χάριζε απλόχερα, με την επικοινωνία μου με τους αγγέλους μας….για μένα ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου. Η προσμονή μου για τις εβδομαδιαίες μας συναντήσεις ήταν γλυκιά και γαλήνια, πάντα δίπλα μας σε ότι και αν χρειαζόμασταν, οι άγγελοι την προίκισαν με αυτό το χάρισμα για να το μοιραστεί μαζί μας με όλη της την αγάπη. Για μένα η γνωριμία μου μαζί της είναι και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου…..Φωτεινή μου σ’ ευγνωμονώ που υπάρχεις στη ζωή μου, την έκανες πιο φωτεινή….!!!!!!

Λένα Μπαξέ

Υπεύθυνη Ανάπτυξης Κατασκευαστικής Εταιρείας

Advertisement