Συνεδρίες από Απόσταση 08 και 10/10/16! Κατοχυρώστε την θέση σας!

private-sessions-5

Καλησπέρα αγαπημένοι! Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά! Καλή και λαμπερή εβδομάδα να έχουμε, μέσα στην αγάπη, στην υγεία, στην αφθονία και στο φως των Αγγέλων!

Αυτός ο μήνας ξεκίνησε όμορφα, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό! Οι σχέσεις δέχονται τώρα περισσότερη φροντίδα από ποτέ άλλοτε! Σε συνδυασμό με τον Δία, που είναι επίσης στον Ζυγό και θα μείνει σε αυτή την θέση, για έναν ολόκληρο χρόνο, η ζωή σας επεκτείνει, σας δείχνει νέους δρόμους ευτυχίας, επιτυχίας και πληρότητας και εσείς καλείστε να πάρετε μία απόφαση! Θυμηθείτε, αυτή η χρονιά είναι 9, που σημαίνει ότι κύκλοι του παρελθόντος κλείνουν και άλλοι, περισσότερο διευρυμένοι ανοίγουν! Οι Αγγελοι σας βοηθούν με τις αλλαγές! Αν νιώθετε άγχος, παραδώστε το στα χέρια των Αγγέλων και νιώστε την ενέργεια, να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά!

Το Σάββατο, στις 08/10/16, θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς! Αν θέλετε να λάβετε βοήθεια από τους Αγγέλους, από τον Ανώτερο σας Εαυτό και την Οικογένεια του Φωτός, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε, για να κατοχυρώσετε την Συνεδρία σας!

private-sessions-6

Το επόμενο Κύμα Συνεδριών από Απόσταση, θα γίνει την σπουδαία ημερομηνία 10/10/16, την ημέρα με τα δύο δεκάρια! Εκείνη την ημέρα, θα δώσω την Μύηση της Δύναμης του Αρχαγγέλου Μιχαήλ! Όλοι όσοι είσαστε έτοιμοι, να τελειώνετε με τον φόβο, με τις χαμηλές δονήσεις και τους κραδασμούς, στην ζωή σας και στην ύπαρξη σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να έρθετε και πάλι στο κέντρο σας και να πάρετε και πάλι την δύναμη σας, πίσω στα χέρια σας, με την Μύηση της Δύναμης του Αρχαγγέλου Μιχαήλ! Επικοινωνήστε μαζί μου, για να κλείσετε την θέση σας! Σας το ανακοινώνω από τώρα, για να προλάβετε!

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς την βοήθεια των Αγγέλων γράψτε από κάτω: «Αγαπημένοι μου Άγγελοι, παρακαλώ ελάτε κοντά μου τώρα και απομακρύνετε όλη την αρνητικότητα, που μπορεί να υπάρχει, μέσα σε όλα μου τα σώματα και όλα μου τα τσάκρα! Παρακαλώ βοηθήστε με τις αλλαγές! Δείξτε μου τον δρόμο και κάνετε με να νιώσω ασφαλής, αγαπητός και δυνατός, για να κάνω τα επόμενα ευλογημένα βήματα στην ζωή μου τώρα! Σας ευχαριστώ για όλη την βοήθεια προκαταβολικά! Σας ευχαριστώ για όλα τα Θαύματα!»

Νάμαστε πάντα μέσα στην Αγάπη και στο Φως!
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s