Συνεδρίες από Απόσταση 15 & 16/10/16! Κλείστε την θέση σας!

 

private-sessions-8

Γεια σας και καλή μας εβδομάδα! Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα, 10/10! Η ημέρα με τα δύο δεκάρια! Είναι ημέρα που αριθμολογικά, μας δίνει 1, οπότε και αντιστοιχεί στην 1η Πλανητική Ακτίνα και στο Αρχάγγελο Μιχαήλ! Οι Προσωπικές Συνεδρίες, που κάνω με κάποιους από εσάς, είναι ακόμη σε εξέλιξη! Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, σας βοηθά! Ανοίγει νέους δρόμους στην ζωή για εσάς! Σας θωρακίζει! Σας ευλογεί και σας δείχνει την αγάπη του, έτσι όπως μόνο Αυτός γνωρίζει!

Το επόμενο Κύμα Συνεδριών, έρχεται το Σάββατο 15/10/16, όπου αντιστοιχεί στην Ιόχρους Φλόγα, οπότε και εμείς θα εργαστούμε με την Ιόχρους Φλόγα και την αγαπητή Δασκάλα της Συμπόνιας Κουάν Γιν! Θα λάβετε θεραπεία και την Ανώτερη Επικοινωνία, που θα κάνω, για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά!

private-sessions-9

Η επόμενη ημέρα, Κυριακή 16/10/16, είναι επίσης μία ημέρα πολύ σημαντική με Πανσέληνο στον Κριό! Πολύ δυναμική και ιδανική ευκαιρία, για λήψη βοήθειας και ευλογιών, γα την εργασία σας και τα οικονομικά σας!

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς αυτή την θαυμάσια ενέργεια της Συμπονετικής Μητέρας Κουάν Γιν και της Ιόχρου Φλόγας ή θέλετε να λάβετε την δυναμική Θεραπεία και τις ευλογίες για τα Οικονομικά σας, που θα γίνει με την Πανσέληνο στον Κριό, επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για να κλείσετε την θέση σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα, στο kehagia@hotmail.com!

Εδώ σας δίνω και την άσκηση για αυτή την εβδομάδα: Αν θέλετε να λάβετε τις Ευλογίες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, για το ξεκίνημα της εβδομάδας σας και να απομακρύνετε τους χαμηλούς κραδασμούς, από εσάς και τους αγαπημένους σας, γράψτε από κάτω:

“Αγαπημένε Αρχάγγελε Μιχαήλ, σε παρακαλώ βοήθησε με, με την ζωή μου! Βοήθησε την οικογένεια μου! Απομάκρυνε παρακαλώ οποιεσδήποτε ενέργειες χαμηλού κραδασμού, μπορεί να υπάρχουν σε οποιοδήποτε σημείο της υπάρξεως μου, για οποιονδήποτε λόγο και για οποιονδήποτε σκοπό, που μπορεί να έγιναν ενάντια στο Ανώτερο Καλό το δικό μου και της Οικογένειας μου! Έτσι να γίνει! Έγινε! Σε ευχαριστώ! Σου είμαι αιώνια ευγνώμων!”

Νάμαστε πάντα μέσα στην αγάπη και στο φως!
Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s