Οι Ευλογίες της Αφροδίτης! Συνεδρίες από Απόσταση και Νέο Σεμινάριο!

private-sessions-10

Καλησπέρα και Καλή εβδομάδα! Η Αφροδίτη περνάει αύριο στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου, προσφέροντας μας τις ευλογίες της, σε επίπεδο σχέσεων και νέων γνωριμιών, σπουδών και ανάδειξης ταλέντων, οικονομικών ρυθμίσεων παλαιότερων οφειλών και νέες ευκαιρίες για επέκταση, ταξίδια, νέες συνεργασίες, χρήματα και αφθονία!
Αυτό το Σάββατο, 22/10/16, ημέρα της Πύλης της Σούπερ Αφθονίας, θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, έτσι ώστε να λάβετε τις Ευλογίες της Αφροδίτης! Επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε τι χρειάζετε να κάνετε, για να κλείσετε την Συνεδρία σας μαζί μου, στο Fb Inbox ή στο kehagia@hotmail.com

angelic-reiki
Την ίδια ημέρα, θα λάβει χώρα το επόμενο Σεμινάριο της Εκπαίδευσης σας στο Αγγελικό Ρέικι, Επίπεδο Επαγγελματιών Θεραπευτών, για όσους έχουν λάβει ήδη τον 1ο και 2ο Βαθμό. Το Σεμινάριο θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο! Επικοινωνήστε μαζί μου, για να λάβετε μέρος στο Σεμινάριο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!
Θαυμάσιες ημέρες, για αμέτρητα Θαύματα!
Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τις Ευλογίες της Αφροδίτης, γράψτε από κάτω: “Αφροδίτη είμαι ανοιχτός στις ευλογίες σου! Έλα και βοήθησε με, σε παρακαλώ με την ζωή μου! Σε ευχαριστώ, για την άμεση ανταπόκριση, την βοήθεια και την αγάπη! Σου είμαι ευγνώμων, τώρα και πάντα!”
Ναμαστε λουλούδια
Αγάπη και φως στα Μονοπάτια μας!

Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη

Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s