Συνεδρίες: Αφροδίτη & Επούλωση Συναισθηματικών Πληγών, Νέα Σελήνη & Θεραπεία Ιερού Τσάκρα και Ευλογίες Νέου Μήνα! Κλείστε την θέση σας!

Γεια σας αγαπημένοι! Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει και κάποιοι από εσάς, ήδη βλέπετε την μία υλοποίηση να συμβαίνει, μετά την άλλη! Συγχαρητήρια! Συνεχίστε να νιώθετε ευγνώμονες! Τα πηγαίνετε περίφημα! Όσο για εσάς, που κάτι φαίνεται να ανοίγει και έπειτα, να ¨κολλάει¨, ίσως χρειάζεται να ρίξετε μία ματιά στις πεποιθήσεις σας, που μπορεί ακόμα να σας βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας. Θυμηθείτε “Όλα είναι καλά, ακόμα κι αν φαίνεται πως παρουσιάζονται εμπόδια στον δρόμο σας!” Για την ακρίβεια αυτά τα εμπόδια, δείχνουν τον δρόμο προς τα μέσα, τι χρειάζεται να απελευθερωθεί ως πεποίθηση και τι καινούργιο μπορείτε να υιοθετήσετε, ως σκέψη και έπειτα δράση στην γη.

Αν κάτι δεν αποδίδει, όπως θα θέλατε, ελέγξτε μέσα σας, αν στα αλήθεια θέλετε να το κάνετε ή είναι απλώς μία συνήθεια, του παρελθόντος. Μπορεί να θέλετε να μείνετε στην γνωστή, ζώνη-περιοχή ασφαλείας, στις παλαιές συνήθειες τρόπου σκέψεις και συμπεριφοράς, αλλά τώρα είναι η ώρα, για να αξιολογήσετε, αν όλα αυτά, που ανήκουν στο παρελθόν, αξίζει να παραμένουν στην ζωή σας, στο παρόν και να επενδύσετε σε αυτά, στο μέλλον.

Όπως έχουμε πει, κύκλοι κλείνουν και νέοι ανοίγουν! Αυτό μπορεί αρχικά να δημιουργεί φόβο στο κατώτερο εγώ, διότι του αλλάζουμε τις συνήθειες, αλλά είναι εντάξει να αλλάξετε, είναι εντάξει να προχωρήσετε! Θυμηθείτε να ζητήσετε βοήθεια, όχι μόνο από το Σύμπαν, αλλά και από τους οικείους σας! Βάλτε την πρόθεση να λάβετε “σημάδια”, έτσι ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς, με τις αλλαγές και το νέο Μονοπάτι, που ανοίγεται μπροστά σας! Οι Άγγελοι είναι πάντα παρόντες και σας δείχνουν τον δρόμο! Είσαστε ασφαλείς και σας αγαπούν! Αγκαλιάστε τις αλλαγές και πείτε “Ναι!” στην Επέκταση, που λαμβάνει χώρα τώρα!

private-sessions
Αυτή την Παρασκευή, 28/10/16, θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς και θα συνδεθούμε με τον Πλανήτη Αφροδίτη και τους Αγγέλους της Ανιδιοτελούς Αγάπης, για να λάβετε Θεραπεία Συναισθημάτων και Επούλωσης Παλαιών Πληγών, καθώς επίσης και Καθοδήγηση, για την ζωή σας και τα επόμενα βήματα! Η Παρασκευή είναι η κατάλληλη ημέρα, για να εργαστούμε με την ενέργεια της Αφροδίτης, αφού είναι η ημέρα, που αντιστοιχεί σε αυτόν τον θαυμαστό, γεμάστο αγάπη Πλανήτη! Μετά το τέλος της Συνεδρίας σας, θα λάβετε σε γραπτό κείμενο την Ανώτερη Επικοινωνία, που θα κάνω για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά.

private-sessions-2
Το επόμενο κύμα Συνεδριών, είναι την Κυριακή, στις 30/10/16, όπου έχουμε Νέα Σελήνη στον Σκορπιό! Ιδανική ημέρα, για να εργαστούμε στο Ιερό Τσάκρα, κέντρο της Δημιουργίας του ανθρώπου και της Δημιουργίας-Αφθονίας-Υλοποίησης γενικότερα! Θα λάβετε Θεραπεία του Ιερού Τσάκρα, για να εξαγνιστεί, ευθυγραμμιστεί, εναρμονιστεί το Ιερό Κέντρο, έτσι ώστε να βοηθηθείτε στον τομέα των υλοποιήσεων, των δικών σας Θαυμάτων! Μετά το πέρας της Συνεδρίας, θα λάβετε την Ανώτερη Επικοινωνία, που θα κάνω για εσάς προσωπικά.

private-sessions-3
Τέλος της Τρίτη 01/11/16, θα έχουμε τις Συνεδρίες, για τις Ευλογίες του Νέου Μήνα! Θα λάβετε τις Ευλογίες των Αγγέλων, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, για τον νέο μήνα! Όπως πάντα, θα λάβετε και το Κείμενο της Ανώτερης Επικοινωνίας, με όλα όσα οι Άγγελοι θέλουν να γνωρίζετε, έτσι ώστε να βοηθηθείτε στο μέγιστο!
Επικοινωνήστε μαζι μου, για να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε, για να κλείσετε τις θέσεις σας, στο Fb inbox ή στο kehagia@hotmail.com. Ο αριθμός, είναι περιορισμένος!
Αν θέλετε και εσείς να λάβετε αυτή την στιγμή, βοήθεια από τους Αγγέλους, γράψτε από κάτω: “Άγγελοι είμαι έτοιμος, για να λάβω την βοήθεια σας! Παρακαλώ ανοίξτε τον Δρόμο μου, απομακρύνετε τα εμπόδια, από τον νου μου, την καρδιά μου, την ύπαρξη μου και την ζωή μου! Κάνετε με να νιώσω ασφαλής με τις αλλαγές! Επιθυμώ να προχωρήσω τώρα! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!”
Namaste πάντα μέσα στην Αγάπη και στο Φως!
Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s