Συνεδρίες απο Απόσταση την Ημέρα της Εορτής των Αρχαγγέλων! Η Μέγα Θεραπεία 08/11/16! Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό και τον Κενρικό Ήλιο 11/11/16! Η Πύλη των Αδερφών Ψυχών 15/11/16! Κλείστε τις θέσεις σας!

private-sessions-5

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα, Δευτέρα και ίσως έχετε ¨πιάσει¨ τον εαυτό σας να επιχειρείτε νέα πράγματα και πολύ καλά κάνετε! Αυτή είναι μία περίοδος, που ευννoούνται τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, έτσι μπορεί να αντιλαμβάνεστε, πως επιλέγετε εντελώς νέους δρόμους για εσάς! Είναι εντάξει αυτό! Είναι ώρα να προχωρήσετε! Οι κύκλοι έχουν ολοκληρωθεί! Το παρελθόν έχει δώσει τα φρούτα του και εσείς έχετε ακόμα μία ευκαιρία, για μία νέα, φρέσκια αρχή, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαστε ή με τι ασχολείστε έως τώρα!

Η ζωή μας δίνει διαρκώς την ευκαιρία να επεκταθούμε, να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, γκρεμίζοντας παλαιά οικοδομήματα και χτίζοντας καινούρια! Νιώστε ασφαλείς με τις αλλαγές, πέιτε ¨Είναι εντάξει να αλλάζω! Είναι εντάξει να προχωρώ!¨ και αγκαλιάστε τον εαυτό σας! Τα πηγαίνετε περίφημα! Σύντομα θα έχετε θαυμάσια αποτελέσματα!

Αύτριο 08/11/16, ημέρα της Εορτής των Αρχαγγέλων, θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, έτσι θα έχετε την ευκαιρία, σε αυτη την ιδιαίτερη ημέρα, να λάβετε την θεραπεια και την Ανώτερη Επικοινωνία, που θα κάνω για τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τις ευλογίες των Αρχαγγέλων, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να επικοινωνήσετε μαζί μου, για να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε, έτσι ώστε να κλείσετε την Προσωπική σας Συνεδρία και να λάβετε τα δώρα των Μεγάλων Αρχαγγέλων! Επικοινωνήστε μαζί μου στο fb inbox ή στο kehagia@hotmail.com

Αν είσαστε ανοιχτοί στα δώρα των Αγγέλων, γράψτε από κάτω:

“Άγγελοι είμαι ανοιχτός στα δώρα σας, είμαι ανοιχτός στις ανταμοιβές σας! Παρακαλώ ευλογήστε με και προσφέρετε μου ό,τι χρειάζομαι και ό,τι είναι για το Ανώτερο Καλό μου! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρον για τις θαυμαστές υλοποιήσεις, που μου προσφέρετε! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!Σας στέλνω αγάπη και φως!

private-sessions-6

Η επόμενη σημαντική ημερομηνία είναι στις 11/11/16! Η ημέρα με τα δύο εντεκάρια και όπως ήδη γνωρίζετε, ο αριμός 111, είναι Κωδικός Αφύπνισης! Εκείνη την ημέρα θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, για Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό και τον Κεντρικό Ήλιο! Θα λάβετε τις Χρυσαφένιες τους Ευλογίες και θα δεχθείτε πολλά Πνευματικά Δώρα και Ευλογημένες Ενεργοποιήσεις! Όπως πάντα θα σας παραδώσω την Ανώτερη Επικοινωνία, που θα κάνω για εσάς, προσωπικά! Επικοινωνήστε, για να κλείσετε την θέση σας!

private-sessions-9

Στις 15 του μήνα, ανοίγει η Πύλη των Αδερφών Ψυχών! Αν θέλετε να βρείτε την αδερφή ψυχή σας ή αν είσαστε σε μία σχέση με την αδερφή ψυχή σας και χρειάζεστε βοήθεια, στην ευθυγράμμιση και εναρμόνιση σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε την συγκεκριμένη θεραπεία! Μετά το πέρας της θεραπείας, θα λάβετε σε γραπτό κείμενο την Ανώτερη Επικοινωνία, με όλα τα μηνύματα, τις καθοδηγήσεις και όλα όσα έλαβαν χώρα, κατά την διάρκεια της Συνεδρίας! Επικοινωνήστε μαζί μου, για να κλείσετε την θέση σας!

Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη

Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s