Συνεδρίες από Απόσταση, 22/02/17, Αφθονία-Το Κέντρο της Δημιουργίας-Αρχάγγελος Ζοφιήλ! Κλείστε τη θέση σας!/Private Sessions, 02/22/17, Abundance-The Center of Creation-Archangel Jophiel! Book your seat!

private-sessions-fotini-kechagia-archangel-jophiel

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά! Εύχομαι να συνεχίζετε να έχετε Πρόσβαση στα Θαύματα, που εσείς δημιουργείτε! Συνεχίστε την καλή εργασία! Συνεχίστε να εστιάζετε θετικά! οι Άγγελοι είναι εδώ, για να σας βοηθήσουν με τις αλλαγές της ζωής σας και όλα πηγαίνουν θαυμάσια!

Θυμηθείτε να ζητάτε βοήθεια! “Ζητήστε και θα λάβετε”, αυτός είναι Νόμος και όχι προσωπική άποψη! Αν ζητάτε και θεωρείτε πως δεν λαμβάνετε, τότε εξετάστε πόσο ανοιχτοί είσαστε στα δώρα και στις ανταμοιβές!

Την Τετάρτη 22/02/27, ημέρα Σούπερ Αφθονίας, θα κάνω μερικές Συνεδρίες, από Απόσταση, για κάποιους από εσάς. Η Συνεδρία, που θα λάβει χώρα, έχει τον τίτλο “Αφθονία-Το Κέντρο της Δημιουργίας-Αρχάγγελος Ζοφιήλ”

Στην Συνεδρία σας μαζί μου, θα λάβετε Ενεργειακή Θεραπεία, Ευλογίες και Ανώτερη Επικοινωνία, από την Χρυσή Ακτίνα της Αφθονίας και τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ!

Δείτε στην Σελίδα μου, περισσότερες Πληροφορίες, για τις Συνεδρίες, που προσφέρω: ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε, για να κλείσετε την Συνεδρία σας, στο kehagia@hotmail.com ή στο Fb Inbox.

Θα χαρώ να σας βοηθήσω να ανοίξετε στην Αφθονία και να μπείτε στη Χρυσαφένια της Ροή, μεταμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο την ψυχολογία σας και την ζωή σας!
Αν είσαστε έτοιμοι, για να λάβετε περισσότερη Αφθονία, γράψτε από κάτω:

“Αγαπημένε Αρχάγγελε Ζοφιήλ, Αρχάγγελε της Αφθονίας, σε παρακαλώ έλα κοντά μου! Ευλόγησε με, εμένα και την οικογένεια μου! Φέρε μας το Χρυσάφι σου, λούσε μας, εξάγνισε μας, ευλόγησε μας! Πρόσφερε μας παρακαλώ, τα δώρα μας και τις ανταμοιβές μας! Είμαστε ανοιχτοί στα δώρα μας και στις ανταμοιβές μας! Δεχόμαστε τώρα, όλα τα καλά, που μας φέρνεις, με χαρά! Σε ευχαριστούμε Αρχάγγελε Ζοφιήλ προκαταβολικά, για όλα τα καλά, που ξεκινάς τώρα και φέρνεις μέσα στο σπίτι μας και στις ζωές μας! Σε ευχαριστούμε! Σε ευχαριστούμε! Σε ευχαριστούμε!”

Νάμαστε στο Χρυσάφι εντός!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s