Daily Quotes Έκλειψη Ηλίου, Συλλογική Μύηση και Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ-Φωτεινή Κεχαγιά!

%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%ba%ce%b5%cf%87%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9

Καλημέρα σε όλους, εύχομαι να είσαστε όλοι καλά! Ίσως να έχετε διαπιστώσει, ότι αυτές οι μέρες, είναι αρκετά δύσκολες, ενεργειακά. Μπορεί να έχετε διαπιστώσει, πως η ψυχολογία σας, έχει σκαμπανεβάσματα. Μπορεί μερικές ώρες της ημέρας, να λάμπετε στο φως σας και και άλλες ώρες της ημέρας, να νιώθετε καταβεβλημένοι ψυχολογικά. Το φαινόμενο αυτό, λαμβάνει χώρα, επειδή Ουρανός, παίρνει συγκεκριμένες θέσεις. Προετοιμαζόμαστε για την Έκλειψη Ηλίου, που θα συμβεί στις 26 του μήνα.

Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ιχθύος, που θα λάβει χώρα στις 26 φεβρουαρίου 2017, μας ωθεί, να κάνουμε μία βουτιά, στα νερά του ιχθύος, στα νερά του συναισθήματος μας, στα νερά του υποσυνείδητου μας, έτσι όλα τα συναισθηματικά μας τραύματα, θα αφυπνιστούν, για να γιατρευτούν και να απελευθερωθούν.

Καλούμαστε τώρα να κάνουμε μία βαθιά βουτιά στο συναίσθημα μας, να θυμηθούμε τις εμπειρίες μας, σε αυτή τη ζωή και σε άλλες ζωές. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει, ότι έρχονται στο νου σας, άνθρωποι, γεγονότα και καταστάσεις, που σας πλήγωσαν, που σας προκάλεσαν θυμό, ντροπή και άλλα ποικίλα χαμηλό κραδασμικά συναισθήματα. Όλα αυτά αναδύονται με φυσικότητα, δίχως εσείς να τα καλείτε, έρχονται στην επιφάνεια από μόνα τους, για να τα κοιτάξετε, για να τα θεραπεύσετε, για να το απελευθερώσετε και να λυτρωθείτε!

Αυτό, είναι ένα κάλεσμα από τον Ουρανό, για Βαθιά Θεραπεία, Ολοκληρωτική Συγχώρεση και Απελευθέρωση. Σε όποιον άνθρωπο, μπορεί να είχατε παραδώσει τη δύναμή σας, σε όποια κατάσταση μπορεί να είχατε παραδώσει τη δύναμή σας, ό,τι κι αν ήταν αυτό, στο οποίο μπορεί να είχατε παραδώσει τη δύναμή σας, τώρα είναι η ώρα, να το κοιτάξετε στα μάτια, με Σκοπό, να βρείτε το βαθύτερο νόημα, τον θησαυρό και να το απελευθερώσετε.

Είτε είμαστε έτοιμοι για αυτή τη διαδικασία είτε όχι, η ώρα της Κάθαρσης είναι τώρα. Οι Πλανήτες συνδυάζονται τόσο όμορφα, σοφά και δίκαια, έτσι ώστε να μας δείξουν το δρόμο της Ολοκλήρωσης και να μας οδηγήσουν στο επόμενο Σημείο Φωτός της ζωής μας.

Μην αντιστέκεστε στην Κάθαρση, αποδεχθείτε τη Θεραπεία, αποδεχτείτε το παρελθόν σας, όλα τα βιώματα, όλους τους ανθρώπους, που συναντήσατε και αλληλεπιδράσετε και αλληλο-βοηθηθήκατε, Όπως και αν έγινε αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο, παρακαλώ θεωρήστε ότι ολοκληρώσατε το Κάρμα σας, με αυτούς τους ανθρώπους, με αυτές τις καταστάσεις και οτιδήποτε άλλο ήταν αυτό, με το οποίο σχετιζόσασταν στο παρελθόν.

Τα Κύματα της Θάλασσας των Συναισθημάτων, τα Κύματα της Θάλασσας των Ιχθύων, τα Κύματα της Θάλασσας της Μετουσίωσης και Μεταμόρφωσης, έχουν ήδη σηκωθεί και μας αγγίζουν, καθώς μας φέρνουν σε επαφή, με όλες τις τραυματικές μνήμες, με μοναδικό σκοπό την Αποδοχή, τη Συγχώρεση, την Απελευθέρωση, την Μετουσίωση, την Μεταμόρφωση, την Εξέλιξη!

Είναι εντάξει αν πονάτε, είναι φυσικό, καθώς τώρα αντιμετωπίζετε, ότι σας πλήγωσε στο παρελθόν, αυτής της ζωής και άλλων παράλληλων ή προηγούμενων ζωών.

Τα καλά νέα είναι, ότι μετά τον πόνο, μετά τα Κύματα Κάθαρσης, που σηκώνει για εμάς, Ουρανός, εμείς θα βγούμε αναγεννημένοι, καθαροί και εξαγνισμένοι, μέσα από το Θεϊκό αυτό Υγρό και θα βαφτίσουμε εκ νέου, στο όνομα της Αγάπης! Καινούργιοι Δρόμοι θα ανοίξουν μπροστά μας, θα ανοίξουν τα Μονοπάτια μας και όλοι μαζί, θα προχωρήσουμε και θα πλησιάσουμε το Θεό, περισσότερο από πριν, περισσότερο από ποτέ άλλοτε!.

Για να σας υποστηρίξω στις δύσκολες αυτές ημέρες, θα σας διαθέσω τον Αγγελικό Διαλογισμό Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, μία θεραπεία 30 λεπτών, που μπορεί να σταθεί πολύ βοηθητική, σε αυτό το Πέρασμα, σε αυτή τη Δοκιμασία, σε αυτή την Συλλογική Μύηση, που λαμβάνουμε όλοι μας, με την Έκλειψη του Ηλιου στους Ιχθύς! Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, στέκεται πάντα στο πλευρό μας, κυρίως όταν δοκιμαζόμαστε!

%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf

Εδώ σας αναφέρω με λεπτομέρεια τι ακριβώς περιλαμβάνει ο Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που έχω δημιουργήσει, για εσάς:

Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Φωτεινή Κεχαγιά

Μερος Α’
Θεραπεία-Κάθαρση 3 Ανώτερων Σωμάτων με το Μπλε Φως, την Μπλε Φωτιά του
Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Εισαγωγή:
Προετοιμασία
Κάθαρση Αγγελικού Καναλιού

Θεραπεία-Κάθαρση:

1ο Ανώτερο Σώμα:
Πνευματικό Σώμα
Κάθαρση Αμφιβολιών, Ανησυχιών, Φόβου.

2ο Ανώτερο Σώμα:
Νοητικό Σώμα
Κάθαρση Σκέψεων Φόβου, για τον εαυτό, την ζωή και για άλλους ανθρώπους

3ο Ανώτερο Σώμα:
Συναισθηματικό Σώμα
Κάθαρση Αύρας
Θεραπεία Συναισθηματικών Τραυμάτων
Συγχώρεση και Απελευθέρωση Αδερφών Ψυχών
Κόψιμο Λώρων

Μέρος Β’
Θεραπεία-Κάθαρση Φυσικού Σώματος, των 7 Βασικών Ενεργειακών Κέντρων-Τσάκρα

7ο Τσάκρα Κεφαλής
Κάθαρση Ενεργειών Χαμηλού Κραδασμού
Κάθαρση Αρνητικών Σκέψεων

6ο Τσάκρα Τρίτου Ματιού
Κάθαρση Εικόνων Φόβου, από αυτή την ζωή, από προηγούμενες ζωές, κάθαρση από εικόνες και ενέργειες, που λάβατε μέσα από όνειρα, από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο

5ο Τσάκρα Λαιμού
Σπάσιμο Όρκων
Ακύρωση Υποσχέσεων
Απομάκρυνση Εμποδίων
Αγάπη, Υγεία, Αφθονία
Άνοιγμα Μονοπατιού

4ο Τσάκρα Καρδιάς
Θεραπεία και Επούλωση Συναισθηματικών Τραυμάτων
Απελευθέρωση Ανθρώπων και Ενεργειών του Παρελθόντος
Συγχώρεση και Απελευθέρωση Αδερφών Ψυχών

3ο Τσάκρα Ηλιακού Πλέγματος
Συγχώρεση Εαυτού για λάθη του παρελθόντος, σε αυτή και σε οποιαδήποτε ζωή.
Θεραπεία Αυτοεκτίμησης

2ο Τσάκρα Γεννητικών Οργάνων
Απελευθέρωση από τον Φόβο
Απελευθέρωση από τις Τύψεις και τις Ενοχές, σε σχέση με την Χρήση της Σεξουαλικής Ενέργειας

1ο Τσάκρα Βάσης
Ευλογία Αφθονίας

Μήνυμα Αρχαγγέλου
Περί Συγχώρεσης και Απελευθέρωσης
Περί Λαθών
Σας Αποδοχής
Περί Αφθονίας

Ανώτερη Επικοινωνία
Ταξίδι στο Πεδίο των Ανώτερων Εαυτών
Η Χώρα των Αγγέλων
Λήψη Ευλογίας από τον Ανώτερο Εαυτό- Αποδοχή και Αγάπη
Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό
Ερωτήσεις, για Υγεία, Αγάπη, Αφθονία και Λήψη Απαντήσεων

Τελικές Καθοδηγήσεις
Γείωση

Θα χαρώ να σας βοηθήσω και να σας διαθέσω, τον Αγγελικό Διαλογισμό, Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που με τόση αγάπη, έχω δημιουργήσει για εσάς, με την Καθοδήγηση του Μεγάλου Αρχαγγέλου.

Επικοινωνήστε μαζί μου στο kehagia@hotmail.com ή στο fb inbox, για να μάθετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε τον Αγγελικό Διαλογισμό, Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Νάμαστε στο Κέντρο της Δύναμής μας και να αντέχουμε και να λάμπουμε, σαν τα Άστρα, που στ Α-λήθεια, εμείς είμαστε!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Το Παρόν Προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μπορείτε να το μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε πάντα την Πηγή, από όπου και το πήρατε: https://fotinikechagia.com/ Αγάπη και φως!

*Choose your language, by clicking on the Google Translator Button at the right Menu of the Website.
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s