Προσωπικές Συνεδρίες Φωτεινή Κεχαγιά, 01 Μαρτίου 2017! Αρχαγγελικές Ευλογίες, για Νέα Ξεκινήματα! Κλείστε τη θέση σας!

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%ba%ce%b5%cf%87%ce%b1%ce%b3

Καλημέρα σε όλους! Η Έκλειψη Ηλίου, έχει ήδη λάβει χώρα! Η Νέα Σελήνη έχει ήδη λάβει χώρα και μπορεί να βρίσκετε τον εαυτό σας, να αφήνει πίσω ότι δεν του χρειάζεται και να εντυπωσιάζεστε και εσείς οι ίδιοι από τις αποφάσεις σας και τις δράσεις σας! Τα σπαθιά έχουν βγει και κόβουμε με ευκολία, ότι δεν χρειαζόμαστε και ότι εκπλήρωσε τον Σκοπό του! Συνεχίστε έτσι!

Αύριο 1 του Μήνα, θα κάνω μερικές Συνεδριές από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, για να λάβετε Ευλογίες και να πάει Θαυμάσια ο Μήνας σας! Οι Συνεδρίες, που θα λάβουν χώρα αύριο, έχουν τον Τίτλο «Αρχαγγελικές Ευλογίες, για Νέα Ξεκινήματα«

Δείτε εδώ σχετικά με τις Συνεδρίες μου: Συνεδρίες

Επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε τι χρειάζετε να κάνετε, για να κλείσετε την Συνεδρία σας μαζί μου , στο kehagia@hotmail.com ή στο Fb Inbox!

Αν είσαστε έτοιμοι, να λάβετε Αρχαγγελικές Ευλογίες, για τον Νέο Μήνα, γράψτε από Κάτω:

«Αγαπημένοι μου Αρχάγγελοι, σας καλώ να ρθείτε κοντά μου! Παρακαλώ ευλογήστε εμένα και την οικογένεια μου! Προσφέρετε μας τις Ευλογίες σας, για τον Νέο Μήνα! Είμαστε πρόθυμοι, να λάβουμε περισσότερα, να λάβουμε αυτά που μας αξίζουν! Γνωρίζω ότι λέγοντας αυτό, έχετε ήδη ξεκινήσει, από τον Ουρανό, να στέλνετε τις Ευλογίες σας σε εμένα, στην οικογένεια μου και σε ολόκληρο τον Κόσμο και έτσι είναι! Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ!»

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s