Daily Quotes Φωτεινή Κεχαγιά-Καθημερινός Αγγελικός Θεραπευτικός Διαλογισμός! Κάθαρση των Τσάκρας!

%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%ba%ce%b5%cf%87%ce%b1%ce%b3

Εδώ μοιράζομαι μαζί σας, έναν από τους πρώτους Αγγελικούς Διαλογισμούς, που είχα γράψει. Πολλοί από εσάς τον γνωρίζετε, άλλοι μπορεί να τον διαβάζετε, για πρώτη φορά, όπως και να έχει, εύχομαι να τον απολαύσετε! Καλή Θεραπεία!

“Οι εργάτες του Φωτός καλούνται σε Καθημερινό Αγγελικό Θεραπευτικό Διαλογισμό Καθαρισμού των Τσάκρας. Το κανάλι επικοινωνίας πρέπει να καθαρίζεται, να συντονίζεται και να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, έτσι ώστε οι αγαπημένες οντότητες του φωτός, να βρίσκουν ανοιχτούς ενεργειακούς δρόμους και να τους δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδουν το υπέρλαμπρο θεραπευτικό φως, από την καρδιά του Θεού απευθείας στις καρδιές μας.

Οι Φύλακες Άγγελοι, οι Άγγελοι, οι Αρχάγγελοι, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι και οι Γαλαξιακοί Θεραπευτές είναι εδώ και σου ζητούν να θυμηθείς τον Σκοπό της ενσάρκωσης σου στο πλανητικό πεδίο Γη.

“Θυμήσου, αφυπνίσου, είμαστε εδώ και θα σου παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και προστασία. Η ώρα της Πνευματικής σου Αφύπνισης έχει φτάσει. Άνοιξε την καρδιά σου προς εμάς. Σε αγαπάμε!”
Φως και απεριόριστη αγάπη.
Namaste.

Ο κάθε εργάτης του φωτός, καλείται να διαλογίζεται καθημερινά, αφιερώνοντας 5 λεπτά στη διαδικασία Καθαρισμού των τσάκρας η οποία είναι η εξής:

Ο καθένας ξεχωριστά, θα βρίσκει ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι του, θα ζητά να μην τον ενοχλήσει κανείς για 5 λεπτά. Στον χώρο αυτό, αγαπημένε εργάτη του φωτός, μπορείς να βάλεις μια χαλαρωτική μουσική, ώστε να σε βοηθήσει να αλλάξεις γρήγορα κατάσταση συνειδητότητας, αφήνοντας πίσω τα άγχη και τις έγνοιες της καθημερινής σου ζωής για λίγο. Μπορείς να ανάψεις ένα αρωματικό στικ ή ένα κεράκι. Καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον χώρο ενεργειακά και αφιερώνοντας τον στους Αγγέλους, βάζοντας την πρόθεση να συνδεθείς μαζί τους και να δεχτείς τις θεραπευτικές τους δυνάμεις.

Κάθισε αναπαυτικά σε μια καρέκλα, με την σπονδυλική σου στήλη όρθια και τα χέρια σου ακουμπισμένα στους μηρούς με τις παλάμες να κοιτούν προς τα πάνω, προς τον ουρανό, συμβολικά δηλώνοντας ότι είσαι ανοιχτός προς τις θεραπευτικές ενέργειες, που θα σου φέρουν οι Άγγελοι.

Κλείσε τα μάτια. Πάρε 2,3 βαθιές, χαλαρωτικές ανάσες και παρατήρησε τις σκέψεις σου. Μην τις κρίνεις. Πάρε θέση παρατηρητή. Χαλάρωσε. Όλες οι σκέψεις είναι καλές. Μην τις κρίνεις.

Κάλεσε κοντά σου νοερά, με μια σκέψη, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να σου προσφέρει την ύψιστη Προστασία του. Πες:

“Αγαπημένε Αρχάγγελε Μιχαήλ, σε καλώ κοντά μου τώρα και σου ζητώ να τοποθετήσεις τον Χρυσό Προστατευτικό σου Τρούλο πάνω από εμένα, πάνω από τα άτομα τις οικογένειας μου, πάνω από το σπίτι μου, πάνω από κάθε άνθρωπο και σπίτι στο πλανήτη καθώς και όλη τη Γαία, τώρα. Σε ευχαριστώ”.

Οραματίσου πως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έχει τοπθετήσει τον Χρυσό Τρούλο, πάνω από εσένα και πάνω από όποιον άλλον έχεις συμπεριλάβει στη σκέψη σου, καθώς επίσης, έχει δημιουργήσει, για τον κάθε έναν από εσάς, μια μπλε ενεργειακή κάψουλα Προστασίας, μέσα στην οποία σας έχει τοποθετήσει. Αυτή την κάψουλα δεν μπορεί να τη διαπεράσει, καμία αρνητική σκέψη, ενέργεια ή σκεπτομορφή. Είσαι ασφαλής.

Αφού τώρα πια έχεις την ύψιστη Προστασία, ζήτα από τον ισχυρότερο Αρχάγγελο Θεραπευτή, τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να έρθει κοντά σου τώρα με μια σκέψη όπως:

“Αγαπημένε Αρχάγγελε Ραφαήλ, σε παρακαλώ να έρθεις κοντά μου τώρα, για να θεραπεύσεις, να  εξαγνίσεις, να συντονίσεις και να ευθυγραμμίσεις τα τσάκρα μου τώρα. Σε ευχαριστώ”.

Αγαπημένε εργάτη του φωτός, μπορείς σε αυτό το σημείο να οραματιστείς πως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, στέκεται αριστερά σου και σου κρατά το χέρι, ενώ ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, στέκεται πίσω σου και έχει τοποθετήσει τα χέρια του στους ώμους σου, καθώς σου περνάει τις θεραπευτικές του ενέργειες μέσα στο υλικό σου σώμα.

Οραματίσου πως ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, έχει κατεβάσει μια λευκή στήλη φωτός που τώρα διαπερνά το τσάκρα της κεφαλής, σταδιακά κατεβαίνει στο το τρίτο μάτι, έπειτα στο τσάκρα του λαιμού, στο τσάκρα της καρδιάς, του ηλιακού πλέγματος, των γεννητικών οργάνων και τέλος στο τσάκρα της βάσης.

Αυτή η λευκή στήλη ενεργειακού καθαρισμού, έχει παρασύρει κάθε ενεργειακή βρωμιά, που είχε επικολληθεί στα πνευματικά-ενεργειακά σου κέντρα, τα τσάκρας και τώρα ζήτα από τη Μητέρα Γη να λάβει τα ενεργειακά αυτά κατάλοιπα και να τα οδηγήσει στον πυρήνα της, για να τα κάψει στη φωτιά που καίει εκεί.

Ευχαριστώντας την Μητέρα Γη, για την βοήθεια της αυτή στη διαδικασία καψίματος και εξαγνισμού της ενεργειακής βρωμιάς, που υπήρχε στα τσάκρας σου, επιστρέφεις την εστίαση σου στον Αρχάγγελο Ραφαήλ και αφού τον ευχαριστήσεις θερμά, μέσα από την καρδιά σου, για την θεραπεία, που σου πρόσφερε, τον αποχαιρετάς στέλνοντας του Αγάπη και Φως. Το ίδιο κάνεις και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, για την Προστασία που σου πρόσφερε, έτσι του στέλνεις Αγάπη και Φως.

Τώρα επιστρέφεις στον τρισδιάστατο κόσμο όπου ζεις, γεμάτος θετική ενέργεια, ανανεωμένος, σαν να πήρες ένα ευεργετικό υπνάκο, έτοιμος για μια ακόμη υπέροχη μέρα στον πλανήτη Γη.

Ανοίγεις τα μάτια σου, χαμογελάς και νιώθεις υπέροχα. Χαίρεσαι πολύ που είχες την πρώτη σου συνειδητή επαφή με τους Αρχαγγέλους. Μια νέα εποχή ξεκινά στη ζωή σου. Μια εποχή γαλήνης, ισορροπίας και Αγγελικής Αγάπης.

Φως και Αγάπη αγαπημένε εργάτη του φωτός!
Namaste στην Αρχαγγελική Βοήθεια!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Tο Παρόν Προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μπορείτε να το μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε πάντα την Πηγή, από όπου και το πήρατε: https://fotinikechagia.com/ Αγάπη και φως!

*Choose your language, by clicking on the Google Translator Button at the right Menu of the Website.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s