Προσωπικές Συνεδρίες, Αγγελικός Διαλογισμός Αφθονίας, Αγγελική Καθοδήγηση-Video Guidance 22/03/17! Κλείστε τη θέση σας!

προσωπικές συνεδρίες φωτεινή κεχαγιά αφθονία

Γεια σας και καλή εβδομάδα! Εύχομαι το κύμα της Παρασκευής, με το Τετράγωνο Ήλιος-Κρόνος, μαζί με όλες του τις επιρροές και τις δυσκολίες, που έφερε στην επιφάνεια, να βρίσκεται πια πίσω σας! Αυτή είναι μία νέα ημέρα! Αυτή είναι μία νέα εβδομάδα και έχετε την ευκαιρία, να ξεκινήσετε μία νέα ζωή και έτσι είναι!

Την Τετάρτη 22 του μηνός, θα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, για να λάβετε Ενεργειακή Θεραπεία σε Θέματα Αφθονίας.

Θα λάβετε Θεραπεία από Απόσταση και το Κείμενο της Ανώτερης Επικοινωνίας, που θα κάνω για εσάς, με όλες τις πληροφορίες της Συνεδρίας μας, καθώς επίσης και με όλα τα Μηνύματα και τις Καθοδηγήσεις των Αγγέλων, για εσάς και τις ζωές σας!

Την ίδια ημέρα, θα διαθέσω τον Αγγελικό Διαλογισμό “Ο Χρυσός Ήλιος της Αφθονίας” Συντονισμός στην 2η Πλανητική Ακτίνα, Αρχάγγελος Ζοφιήλ.

Τέλος, την ίδια ημέρα, μπορείτε να κλείσετε την δική σας Συνεδρία Αγγελικής Καθοδήγησης-Video Guidance, για να λάβετε το Προσωπικό σας Βίντεο, με όλες τις Καθοδηγήσεις και τα Μηνύματα των Αγγέλων, για εσας, την ζωή σας, την εργασία σας την Ευημερία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε το χρειάζεται να κάνετε, για να κλείσετε την Συνεδρία σας, μαζί μου, καθώς επίσης και για να έχετε Πρόσβαση στον Αγγελικό Διαλογισμό, όπως επίσης και για να κλείσετε την δική σας Αγγελική Καθοδήγηση Video Guidance. Επικοινωνία στο kehagia@hotmail.com ή στο Fb inbox.

Αν θέλετε και εσείς να συντονιστείτε με την Αφθονία, γράψτε από κάτω:

“Άγγελοι της Αφθονίας, παρακαλώ ελάτε στην ζωή μου, στο σπίτι μου, στην εργασία μου, στην οικογένεια μου και λούστε μας και ευλογήστε μας και απομακρύνετε οτιδήποτε μπορεί να υπήρχε εκεί έως τώρα, ως εμπόδιο. Σας επιτρέπουμε να μας βοηθήσετε! Σας κάνουμε χώρο τώρα! Ευχαριστούμε προκαταβολικά, για όλες τις υλοποιήσεις και όλα τα θαύματα, που αφορούν στην οικονομική μας ζωή! Ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε πολύ!”

Θα χαρώ να βοηθήσω με την Μεταμόρφωση της ζωής σας!

Νάμαστε στα Θαύματα!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s