Daily Quotes Φωτεινή Κεχαγιά-Γιατί δεν πρέπει να παίρνετε την Απόρριψη προσωπικά;

Daily Quotes Φωτεινή Κεχαγιά απόρριψη

Όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι, κάποια στιγμή με την απόρριψη. Όλοι μας έχουμε την εμπειρία αυτή και είναι εντάξει αυτό, μάλιστα είναι περισσότερο από εντάξει, διότι αμέσως μετά την εμπειρία αυτή, αποπληρώνουμε το κάρμα μας, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γεγονός που μας κάνει να γινόμαστε περισσότερο σοφοί.

Είναι κάποιες φορές, που έχουμε αποφασίσει, για κάποιον λόγο, που ούτε οι ίδιοι κατανοούμε, να παραδοθούμε πλήρως σε εκείνον τον άνθρωπο, που το Σύμπαν μοιάζει μαγικά να έχει φέρει στο δρόμο μας και παρόλο που μπορεί να βιώνουμε την συνάντηση μας με αυτόν τον άνθρωπο, ως μαγική συγκυρία, μία συγκυρία, που οι Άγγελοι, ο Θεός και το Σύμπαν ενορχήστρωσαν, για εμάς και το Ανώτερο Καλό μας, η έκβαση είναι εντελώς διαφορετική και σε αυτό το σημείο, αναρωτιόμαστε, μα γιατί συμβαίνει αυτό;

Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε περισσότερα, θα πρέπει να δούμε την αλήθεια, μέσα από τα μάτια του άλλου. Η απόρριψη, δεν έχει να κάνει με εσάς, έχει να κάνει με τον άλλον άνθρωπο, αυτόν που φαίνεται πως απορρίπτει.

Ας δούμε εδώ μερικούς από τους λόγους, που μπορεί κάποιος να σας απέρριψε:

Μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Μπορεί να υποφέρει από κρίσεις πανικού.
Μπορεί να έχει σεξουαλικά προβλήματα.
Μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος.
Μπορεί να έχει κακοποιηθεί ψυχολογικά, από τους γονείς του και από πρώην συντρόφους.
Μπορεί να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, διότι τον χτυπούσαν οι γονείς του.
Μπορεί να έχει χειραγωγηθεί, από προηγούμενες συντρόφους και να μην μπορεί να εμπιστευθεί ξανά.
Μπορεί να μην έχει χρήματα, για να σας βγάλει βόλτα.
Μπορεί να μην πιστεύει, πως είναι καλός άνθρωπος.
Μπορεί να τον έχουν απατήσει και να έχει πληγωθεί η αυτοεκτίμηση του.
Μπορεί να έχει την ανάγκη να θέλει να τιμωρεί τον εαυτό του, κρατώντας τον μακριά, από σχέσεις και την αγάπη, για κάτι που σκέφτηκε ή που έκανε.
Μπορεί να έχει μία πρώην σύζυγο και παιδιά, που τον καταδιώκουν και δεν του επιτρέπουν να κάνει μία καινούργια αρχή μαζί σας.
Μπορεί να νιώθει αποτυχημένος.
Μπορεί να είναι δύσπιστος, κακεντρεχής και να αμφιβάλει για τα πάντα.
Μπορεί να έχει μία σκοτεινή πλευρά, που φοβάται να σας δείξει, διότι τότε η αγάπη και ο θαυμασμός, που τρέφετε για εκείνον, θα γινόταν απέχθεια.
Μπορεί να έχει νοσηρές συνήθειες.
Μπορεί να έχει αυτά, το κάθε ένα ξεχωριστά, μπορεί να έχει όλα αυτά μαζί ή ακόμα και περισσότερα.

Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί σας απέρριψε; Δεν σας απέρριψε, γιατί εσείς δεν είσαστε άξιοι, όμορφοι και καλοί, αντίθετα έχει τόσα πολλά θέματα, που δεν θα μπορούσε να είναι σε σχέση μαζί σας, διότι είναι σίγουρος, πως αν μαθαίνατε την αλήθεια του, θα του φερόσαστε και εσείς, άσχημα, όπως και όλοι οι άλλοι, όπως και ο ίδιος του ο εαυτός.

Τι να σας έλεγε; Συγγνώμη, δεν μπορώ να μπω σε σχέση μαζί σου, διότι αν δεις τι υπάρχει μέσα μου, θα φρίξεις;

Αντίθετα αυτός ο άνθρωπος, έχεις τις τεχνικές του, συχνά προτιμάει να διατηρεί ένα ύφος μυστικιστικό, δεν λέει πολλά, αφήνει να πλανάται στον αέρα η υποτιθέμενη γοητεία του. Συνήθως σας δίνει λίγη προσοχή, έτσι ώστε να ανατροφοδοτεί τους λώρους, που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σας και μέσα από τους οποίους τρέφεται, αλλά δεν σας δίνει ποτέ αυτό, που αξίζετε ή αυτό που θα ήθελε να σας δώσει, αν δεν φοβόταν.

Αυτός ο άνθρωπος, δεν θα σας βοηθήσει να φύγετε από την ενεργειακή αυτή “σχέση”, που έχετε μαζί του, διότι του δίνετε προσοχή, του δίνετε ενέργεια, του δίνετε αγάπη, γενναιόδωρα και όμορφα και απλόχερα και όλα αυτά, χωρίς εκείνος να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι και χωρίς εσείς, να μάθετε ποτέ, για να προβλήματα του, τα τραύματα του, το σκοτάδι του και ό,τι άλλο κουβαλάει.

Εσείς είσαστε αυτοί, που θα πρέπει να κόψετε τους λώρους, που σας συνδέουν με αυτόν τον άνθρωπο! Μην περιμένετε βοήθεια από εκείνον! Πάρτε την δύναμη στα χέρια σας και πάλι!

Όπως γνωρίζετε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, έτσι το Σύμπαν, ο Θεός και οι Άγγελοι, όντως σας έφεραν “μαγικά”, κοντά, ίσως όχι για να ζήσετε την μεγαλύτερη ιστορία αγάπης του κόσμου, αλλά πιθανά, απλά για να ξεπληρώσετε το κάρμα σας, με αυτόν τον άνθρωπο και αυτό να ήταν όλο!

Θυμηθείτε αυτός ο άνθρωπος, δεν σας απέρριψε, απλά φοβήθηκε την αγάπη σας και δεν πίστεψε στιγμή, πως ένα πλάσμα τόσο όμορφο, καλό και φωτεινό, όπως εσείς θα μπορούσε στα αλήθεια, να βρίσκεται σε σχέση μαζί του.

Στείλτε την αγάπη σας προς αυτό το πρόσωπο, με πρόθεση θεραπείας, ευχηθείτε του νοερά τα καλύτερα, κόψτε τους λώρους, που σας συνέδεαν έως τώρα και προχωρήστε. Εσείς ήσαστε από πάντα καλοί, χρυσοί και όμορφοι, άξιοι να αγαπηθείτε, να αγκαλιαστείτε, να σας λατρέψουν, από την πρώτη σας στιγμή στη Γη και αν ποτέ ξανά, έχετε μία ανάλογη εμπειρία, δείτε την κατάσταση με τα μάτια του άλλου προσώπου και απλά προχωρήστε, μέχρι να σταματήσετε να υλοποιείτε τέτοιες καταστάσεις, μέχρι να σταματήσετε να υλοποιείτε σχέσεις απόρριψης και να περάσετε σε σχέσεις αποδοχής, της Αποδοχής, που στ’ Αλήθεια σας αξίζει!

Νάμαστε στην Αποδοχή μας!
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Tο Παρόν Προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μπορείτε να το μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε πάντα την Πηγή, από όπου και το πήρατε: https://fotinikechagia.com/ Αγάπη και φως!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s