Daily Quotes Φωτεινή Κεχαγιά-Πανσέληνος, Ολοκλήρωση και Δίδυμες Φλόγες! 2 Δώρα εντός!

Daily Quotes Φωτεινή Κεχαγιά πανσέληνος και Δίδυμες Φλόγες

Η Πανσέληνος συμβολίζει πάντα την ολοκλήρωση ενός Κύκλου και είναι σημαντικό, να το έχουμε αυτό κατά νου, αφού μπορεί να μας βοηθήσει στη Προσωπική μας Εξέλιξη!

Με την Πανσέληνο μπορούμε να αφήσουμε να φύγει, οτιδήποτε δεν υπηρετεί πια το Ανώτερο Καλό μας! Μπορούμε να του επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί, να κάνει τον Κύκλο του και να φύγει, αφήνοντας μας περισσότερο ανάλαφρους και σοφούς!

Η Πανσέληνος λοιπόν, είναι ιδανική ημέρα, για Πνευματική Εργασία, για να κλείσουμε κύκλους, για να κάνουμε Απελευθερώσεις και να βιώσουμε Ευλογία και Ελευθερία!

Σήμερα έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, στο ζώδιο της Αγάπης, των Σχέσεων, της Ομορφιάς, της Αρμονίας, γεγονός που σημαίνει ότι θα δεχθούμε βοήθεια, σε ζητήματα Αγάπης και σχέσεων!

Ο Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης και η οντότητα αυτού, η ίδια η Αφροδίτη, η Lady Venus, σήμερα μας βοηθά, να θεραπεύσουμε τις καρδιές μας, να επουλώσουμε τις πληγές μας και να προχωρήσουμε με την Αγάπη του εαυτού και των άλλων ανθρώπων!

Η αγαπητή Αφροδίτη, εκπέμπει την θαυμαστή, ροζ της ενέργεια και μας θεραπεύει! Ζητήστε της να σας βοηθήσει, με την Επούλωση των δικών σας πληγών! Δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό κλίμα, ανάψτε ένα κεράκι, αφιερώστε το στις ενέργειες της Αγάπης και κάνετε την δική σας Προσευχή-Επίκληση, από Καρδιάς, η Αφροδίτη και οι Άγγελοι της Αγάπης, θα ανταποκριθούν και θα σας βοηθήσουν!

Δείτε πως έπειτα από το Κάλεσμα σας, οι Άγγελοι της Αγάπης του Πλανήτη Αφροδίτη, έρχονται κοντά σας, για να σας προσφέρουν θεραπεία και να επουλώσουν τις πληγές σας. Κλείστε τα μάτια σας και απολαύστε την διαδικασία. Αν νιώσετε πόνο και θέλετε να κλάψετε, είναι εντάξει, μπορείτε να το κάνετε. Απλά επιτρέψετε να επουλωθούν οι Πληγές σας.

Παρατηρήστε ποιοι άνθρωποι, θα αναδυθούν μέσα από την Καρδιά σας, βάλτε τη Πρόθεση να τους συγχωρήσετε και να τους απελευθερώσετε. Με αυτό τον τρόπο, δεν βοηθάτε μόνο εκείνους, αλλά βοηθάτε τον εαυτό σας, να αφήσει τα βάρη, να αφήσει τις προσδοκίες, την πικρία και την απογοήτευση του παρελθόντος και έτσι, κάνετε περισσότερο χώρο, για την Αγάπη, την Ευλογία και όλα τα καλά!

Αυτή η Πανσέληνος είναι σημαντική, για την Αγάπη του Εαυτού, με άλλα λόγια για την Αγάπη των Δίδυμων Φλογών εντός, αλλά και εκτός! Είναι ιδανική ημέρα για να έρθουν σε ισορροπία η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μέσα μας, αλλά και έξω από εμάς, σε γήινο επίπεδο, αν κάποιος έχει ενσαρκωθεί παράλληλα με την Δίδυμη του Φλόγα, στον ίδιο χώρο και χρόνο!

Οι δίδυμες Φλόγες σήμερα δέχονται την Ευλογία της Εναρμόνισης, από την Δασκάλα της Αγάπης Αφροδίτη! Η Αφροδίτη ανοίγει τον δρόμο στις Δίδυμες Φλόγες και τους επιτρέπει να έρθουν σε ισορροπία και αρμονία στην μεταξύ τους σχέση, στον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο!

Σε όποιο Στάδιο Εξέλιξης κι αν βρίσκεστε στην σχέση σας με την Δίδυμη σας Φλόγα, σήμερα δέχεστε βοήθεια και επιπλέον Ευλογίες και αυτά είναι θαυμάσια νέα, καθώς καταναλώνεται το Κάρμα, αυτής της ζωής, αλλά και άλλων Εποχών, μέσα στην Ροζ Φλόγα της Αφροδίτης και έτσι, απομακρύνονται τα νέφη και όλα γίνονται περισσότερο ξεκάθαρα και οι Δίδυμοι, ξεκινούν να βλέπουν την Α-λήθεια, πως εκείνοι και ο άλλος είναι Ένα και έτσι προχωρούν με την Εξέλιξη τους και την Φώτιση τους και ευθυγραμμίζονται με τον Σκοπό της Ζωής τους και περνούν στον επόμενο επίπεδο της Ιερής τους Επανένωσης και έτσι είναι!

Είτε έχετε εντοπίσει την Δίδυμη σας Φλόγα στον γήινο κόσμο, είτε η Δίδυμη σας Φλόγα, βρίσκεται στο Επίπεδο του Ανώτερου Εαυτού, η Δίδυμη σας Φλόγα, βρίσκεται πάντα, ως ενέργεια, μέσα σας, είναι δική σας και δεν μπορεί να σας την πάρει κανείς και με κανένα τρόπο και έτσι είναι!

Σήμερα ζητήστε βοήθεια σε θέματα Αγάπης, η Αφροδίτη θα χαρεί να σας βοηθήσει!

Για να σας βοηθήσω και να σας υποστηρίξω στο Πνευματικό σας Μονοπάτι, στην Επούλωση των Πληγών σας και στην ιερή Επανένωση σας με τη Δίδυμη σας Φλόγα, σήμερα κάνω μερικές Συνεδρίες από Απόσταση, για κάποιους από εσάς, επίσης, δημιούργησα μία σειρά Νέων Διαλογισμών, που μπορεί να σας φανούν ιδιαιτέρως βοηθητικοί, όπως ο Ήλιος της Αγάπης, δείτε εδώ σχετικά: Αγγελικοί Διαλογισμοί Φωτεινή Κεχαγιά

Τέλος σας κάνω 2 δώρα, 1) τον Διαλογισμό Δίδυμες Φλόγες Διαλογισμός Επανένωσης Φωτεινή Κεχαγιά και 2) από το Προσωπικό μου Αρχείο τη Θεραπεία, Μία Συνεδρία με την Φωτεινή Κεχαγιά-Δίδυμες Φλόγες-Θεραπεία της Μητέρας. Τα βρίσκετε όλα στο Κανάλι μου στο You Tube https://www.youtube.com/user/TheHumanAngels

Νάμαστε στην αλληλοβοήθεια!
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Tο Παρόν Προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μπορείτε να το μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε πάντα την Πηγή, από όπου και το πήρατε: https://fotinikechagia.com/ Αγάπη και φως!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s