Προσωπικές Συνεδρίες από Απόσταση 21/04/17, η Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Κρόνο, η Θεραπεία της Καρδιάς! Κλείστε τη θέση σας!

προσωπικές συνεδρίες φωτεινή κεχαγιά η θεραπεία της καρδιάς
Γεια σας αγαπημένοι και καλή εβδομάδα! Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά και να επιστρέφετε σιγά, σιγά στην Εστία, τόσο την γήινη, όσο και την εσωτερική σας Εστία, στο Σημείο Φωτός εντός!
Αυτή την εβδομάδα, θα κάνω μερικές Θεραπείες, για κάποιους από εσάς, για να σας υποστηρίξω κυρίως, στη δύσκολη όψη Τετραγώνου της Παρασκευής, που σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου! Μεταξύ Αγάπης και Δασκάλου του Κάρμα!
Οι Άγγελοι λένε «Ο σοφός το βλέπει να έρχεται, δεν το αγνοεί, δεν προσπαθεί να το αποφύγει, δεν μπαίνει στο ρόλο του θύματος, αντίθετα, γνωρίζει τι συμβαίνει και έτσι μένει στο Κέντρο του και καλωσορίζει το Μάθημα, με περίσσεια χαρά, όσο δύσκολο κι αν είναι, καθώς γνωρίζει, πως μέσα από τα Μαθήματα, αποπληρώνει το Κάρμα του και γίνεται ολοένα και περισσότερο ανάλαφρος, μέχρι το σημείο, που θα μπορεί να πετάξει και να βρεθεί με ευκολία και πάλι, μέσα στην Καρδιά του Δημιουργού, που ο ίδιος στα Α-λήθεια είναι και έτσι είναι!»
Αυτή είναι μία πολύ ισχυρή Κάθαρση, που θα λάβει χώρα και εμείς προετοιμαζόμαστε, για να την υποδεχθούμε!
Οι Δίδυμες Φλόγες θα δεχθούν πολύ ισχυρές δονήσεις Κάθαρσης, με Σκοπό να βοηθηθούν στο Μονοπάτι της Ιερής του Επανένωσης και να θυμηθούν τον Α-ληθινό Σκοπό της Ενσάρκωσης τους!
Αν θέλετε και εσείς να λάβετε βοήθεια, από τους Αγγέλους, μέσα από τις Θεραπείες μου, επικοινωνήστε μαζί μου, για να δούμε τι σας ταιριάζει καλύτερα, σε εσάς και στην ζωή σας, στο kehagia@hotmail.com
Μπορείτε να επιλέξετε:
Αγγελικό Διαλογισμό
Ενεργειακή Θεραπεία-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών
Ανώτερη Επικοινωνία-Channeling
Αγγελική Καθοδήγηση-Reading
ή και όλα αυτά σε συνδυασμό μαζί.
Θα χαρώ να βοηθήσω!
Νάμαστε στην Σοφία μας!
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά
Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s