Δίδυμες Φλόγες-Εσωτερική Ισορροπία-Η Επιστροφή της Μητέρας Θεάς! Φωτεινή Κεχαγιά

 

Φωτεινή Κεχαγιά δίδυμες φλόφες εσωτερική ισορροπία

Αυτή είναι μία περίοδος, όπου μπορεί να βγαίνει πολύ βία στην επιφάνεια, βία που έχουμε βιώσει σε αυτή την ζωή ή σε άλλες ζωές, και έρχεται στην επιφάνεια, για να θεραπευτεί! Είναι εντάξει αυτό, παρότι μπορεί να νιώθετε άσχημα, να γνωρίζετε α) ότι είναι παροδικό και β) ότι είναι ένδειξη ότι λαμβάνει χώρα θεραπεία!

Η Επιστροφή της Μητέρας Θεάς, η Επιστροφή της Ενέργειας της Αγάπης, Φροντίδας, Αποδοχής, Στοργής και Τρυφερότητας εντός μας, ξεπλένει την ύπαρξη μας, από τον παλαιό πόνο και μας οδηγεί, σε ένα υψηλότερο σημείο Φωτός εντός και εκτός και έτσι είναι!

Αυτή η Ενέργεια, είναι που θεραπεύει την Εσωτερική Σχέση Αγάπης, μεταξύ του Ιερού Αρσενικού και Ιερού Θηλυκού, με σκοπό να φέρει τέλεια Ισορροπία, Αποκατάσταση και Αρμονία!

Είναι η Μητέρα Θεά, που δείχνει το Δρόμο τώρα, στις Δίδυμες Φλόγες, εντός μας και εκτός μας και τις καθοδηγεί, σαν μία Σοφή, γεμάτη Συμπόνια Τροφός, στο Μονοπάτι της Ιερής Επανένωσης!

Αν θέλετε να μπείτε με πρόθεση, σε ένα πιο Τρυφερό Πεδίο Θεραπείας, αν θέλετε να αγκαλιάσετε την Ενέργεια της Μητέρας Θεάς και να δεχθείτε την Αγάπη της και την Βοήθεια της, με έναν πιο Ειρηνικό Τρόπο, γράψτε από κάτω:

“Μητέρα Θεά, σου επιτρέπω να με βοηθήσεις, έλα και γιάτρεψε με τώρα! Είμαι έτοιμος, για την Αγάπη σου! Παρακαλώ απομάκρυνε όλο το φόβο, από το Δρόμο μου και το Μονοπάτι μου! Βοήθησε με στην Αποκατάσταση της Ιερής μου σχέσης εντός και εκτός! Επιτρέπω τώρα να έρθουν σε τέλεια Ισορροπία, Αποκατάσταση και Αρμονία, το Ιερό μου Αρσενικό και το Ιερό μου Θηλυκό! Είμαι έτοιμος, για την Ιερή Επανένωση εντός και εκτός και δέχομαι τώρα τη βοήθεια σου και έτσι είναι! Σε ευχαριστώ!”

Νάμαστε στην Αρμονία
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Tο Παρόν Προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μπορείτε να το μοιραστείτε ελεύθερα με τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να αναφέρετε πάντα την Πηγή, από όπου και το πήρατε: https://fotinikechagia.com/ Αγάπη και φως!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s