Η Ομάδα του Βούδα της Σοφίας-Φωτεινή Κεχαγιά-Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, Ενεργειακή Θεραπεία και Ανώτερη Επικοινωνία, 17/05/17! Κλείστε τη θέση σας!

Η Ομάδα του Βούδα της Σοφίας φωτεινή κεχαγιά (1)

Η Ομάδα έκανε την 1η της Σύνδεση με την αλλαγή του Βόρειου Δεσμού στον Λέοντα και την επόμενη, με την Πανσέληνο του Βούδα και τον Εορτασμό του Wesak, έθεσε τις βάσεις της. Αυτή ήταν η αρχή, θα κάνουμε ένα Μάθημα την εβδομάδα. Το Μάθημα θα το λαμβάνετε ως Ακουστικό Υλικό, στο email σας.

Το εκάστοτε Μάθημα, ως Ακουστικό Υλικό, εμπεριέχει Καθοδηγούμενο Διαλογισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου λαμβάνετε Ενεργειακή Θεραπεία, καθώς επίσης και Ανώτερη Επικοινωνία. Θα ακούτε εμένα να σας καθοδηγώ στο Διαλογισμό, στην Ενεργειακή Θεραπεία και θα σας μεταφέρω τα Μηνύματα και τις Καθοδηγήσεις των Αγγέλων, για εμάς και την Ομάδα μας.

Κατά τη διάρκεια του Μαθήματος, ο κάθε συμμετέχοντας, από τον χώρο του, δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, ανάβει ένα κεράκι στους Αγγέλους και τους ευχαριστεί προκαταβολικά, για τις Ευλογίες, που θα λάβει, τη Θεραπεία, όλες τις Καθοδηγήσεις και τα Μηνύματα! Έπειτα μπαίνει σε μία στάση διαλογιστική, είτε καθιστός, είτε μπορεί ακόμα και να ξαπλώσει. Χαλαρώνει και είναι ανοιχτός στη διαδικασία. Θα με ακούτε να σας καθοδηγώ, σε όλη τη διαδικασία. Υπάρχει η περίπτωση να σας πάρει ο ύπνος, κατά τη διάρκεια της Σύνδεσης και Ενεργειακής Θεραπείας, είναι εντάξει αυτό και συμβαίνει συχνά! Πολλές φορές οι Άγγελοι μας ρίχνουν σε ύπνωση, για να ηρεμήσει ο νους μας, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν την εργασία τους, χωρίς να προβάλλουμε εμείς εμπόδια.

Για να λάβετε μέρος στα Εβδομαδιαία Μαθήματα της Ομάδας και να έχετε πρόσβαση στα Μαθήματα-Ακουστικό Υλικό,  θα πρέπει να κατοχυρώσετε τη θέση σας, με την ονομαστική και προκαταβολική κατάθεση της συμμετοχής σας, στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό 264/655008-87 ή μέσω PayPal εδώ https://www.paypal.me/FotiniKechagia Έπειτα με ενημερώνετε, για να το επιβεβαιώσω και για να σας στείλω το Μάθημα στο email σας.

Σας προσφέρω το εκάστοτε Μάθημα με Έκπτωση 90%, από 50 στα 5 ευρώ, για το Ακουστικό Υλικό, τον Καθοδηγούμενο Διαλογισμό, την Ενεργειακή Θεραπεία και την Ανώτερη Επικοινωνία, ανεξάρτητα αν είναι ενεργές οι Προσφορές μου ή όχι. Αυτή είναι μία Ειδική προσφορά για τα μέλη της συγκεκριμένης Ομάδας.

Αν νιώθετε το “Κάλεσμα”, επικοινωνήστε μαζί μου! Θα χαρώ να σας έχω στην Ομάδα μου!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s