Η Ομάδα του Βούδα της Σοφίας-Φωτεινή Κεχαγιά-Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, Ενεργειακή Θεραπεία και Ανώτερη Επικοινωνία! Κάθε Τετάρτη, Μάθημα! Ελάτε στην Ομάδα μας!

Η Ομάδα του Βούδα της Σοφίας φωτεινή κεχαγιά (4)

Στην Ομάδα του Βούδα της Σοφίας, κάνουμε ένα Μάθημα την εβδομάδα, εγώ ηχογραφώ το Μάθημα, και το στέλνω στο email των Μαθητών.

Το γεγονός ότι τα Μαθήματα είναι ηχογραφημένα, σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε, όποτε θέλετε, είτε έχει περάσει καιρός από το 1ο Μάθημα, είτε όχι, καθώς δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο, μία βάση δεδομένων, στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε, όταν ενταχθείτε στην Ομάδα και αργότερα, ως μέλος, όταν το έχετε ανάγκη.

Η Ομάδα του Βούδα της Σοφίας, δημιουργήθηκε, για να “μαζέψουμε Φως”, έτσι ώστε να προετοιμαστούμε, για τις ενεργειακές αλλαγές και βαθιές καθάρσεις, που θα λάβουν χώρα με τις εκλείψεις του Αυγούστου 2017.

Η συμμετοχή σας, είναι συμβολική, είναι 5 ευρώ το Μάθημα και την καταθέτετε στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά ή μέσω PayPal εδώ: https://www.paypal.me/FotiniKechagia έπειτα με ενημερώνετε, για να το επιβεβαιώσω και σας στέλνω το Μάθημα ή τα Μαθήματα, που θα έχετε αγοράσει.

Αν θέλετε και εσείς να ξεκινήσετε τα Μαθήματα και να ενταχθείτε στην Ομάδα, επικοινωνήστε μαζί μου, στο fb inbox ή στο kehagia@hotmail.com

Αγάπη και φως!
Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s