ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ!

Όταν ήμουν 15 χρονών, πήγα να μάθω ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές ήρθαν στη ζωή μου!

Έπειτα από πολλά χρόνια, απέκτησα τον πρώτο δικό μου ηλεκτρονικό υπολογιστή και ξεκίνησα να εργάζομαι
μαζί του, με σκοπό να μοιραστώ ό,τι βρίσκω βοηθητικό για τη ζωή μου και την ψυχολογία μου, με τους άλλους ανθρώπους.

Από τότε έχουν περάσει 12 που καθημερινά έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους, προσπαθώντας να υπηρετήσω, με το δικό μου τρόπο.

Όταν κάνω μαθήματα, σεμινάρια κι άλλες δραστηριότητες από κοντά, έρχονται άνθρωποι και με συναντούν και μου λένε ποιοι είναι και τότε ενθουσιάζομαι, διότι είναι άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε από απόσταση, κάνουμε συνεδρίες coaching, ταρώ για Αγγελική καθοδήγηση, θεραπείες ρέικι και συνομιλούμε, όλα αυτά με σκοπό η θεραπεία και την αγάπη. Έτσι λοιπόν όταν συναντώ αυτούς τους ανθρώπους από κοντά χαίρομαι πολύ και ενθουσιάζομαι!

Το διαδίκτυο για μένα είναι μία ευλογία! Είναι το μέσο για να υπηρετήσω την ανθρωπότητα, είναι το μέσο για να ταξιδέψω εύκολα και να συναντήσω ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται σε αυτόν τον πλανήτη, είναι το μέσο για να μοιραστώ όλο τον θησαυρό, που ανακαλύπτω!

Χαίρομαι πολύ που βρίσκεσαι τώρα εδώ και διαβάζεις αυτό! Χαίρομαι πολύ που συνδεόμαστε! Εύχομαι με κάποιο τρόπο, οι αναρτήσεις μου, τα λόγια μου, οι φωτογραφίες μου τα μηνύματά μου, να είναι βοηθητικά για σένα και τη ζωή σου!

Αγάπη και φως
Φωτεινή Κεχαγιά

http://www.fotinikechagia.com
fotinikechagia@hotmail.com

motivation #coaching #thinkpositive #subconsciousmind #actress #actressonamission #kundaliniyoga #satnam #heart #happythoughts #heartchakra #awareness #fotinikechagia

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s