ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑΣΚΑΛΕ!/THANK YOU MASTER!

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή, είναι η ματιά σου, που κάνει να μοιάζουν τα πράγματα τραγωδία ή ευλογία! Μπορεί να έχεις γεννηθεί με αυτόν τον θησαυρό, μπορεί και όχι. Δεν έχει σημασία. Το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι να αρπάξεις την ευκαιρία, που σου παρουσιάζεται στη ζωή σου τώρα και να αποφασίσεις να βρεις την ευλογία, να βρεις το θησαυρό! Τώρα εσύ μπορεί να σκέφτεσαι «Αυτό δεν γίνεται!» κι όμως σου λέω τι γίνεται!

Όταν παρουσιάστηκαν οι δικές μου δυσκολίες, δεν ήξερα τι να κάνω, παρόλα αυτά τα είχα την τύχη και την ευλογία να βρίσκομαι ήδη στο πνευματικό μονοπάτι και με κάποιο τρόπο, ακόμα κι αν δεν τον συνειδητοποιούσα, είχα προετοιμαστεί, για αυτό που θα ακολουθούσε.

Μέσα από τη δυσκολία που βίωνα, ψάχνοντας διακαώς να βρω λύσεις και απαντήσεις στα καρμικά ζητήματα που είχαν έρθει στην επιφάνεια, καθοδηγητικά στην Κουνταλίνι Γιόγκα, ήταν στην κυριολεξία η απάντηση στις προσευχές μου και να μαστε σήμερα εδώ, δώδεκα χρόνια μετά από την αρχική μου αφύπνιση και πέντε χρόνια μετά η βασική μου δοκιμασία, να ολοκληρώνω αυτό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της αρχαίας Σοφίας και Τεχνολογίας, που ονομάζεται Κουνταλίνι Γιόγκα!

Όταν λέμε ότι η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μία τεχνολογία, που μπορεί να σε σώσει, το πιστοποιώ κι εγώ μέσα από την προσωπική μου ιστορία, τα προσωπικά μου βιώματα και αποπληρωμή κάρμα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δάσκαλό μου @harisimransk που άκουσε το κάλεσμα μου και εμφανίστηκε στη ζωή μου, για να με σώσει από την προσωπική μου κόλαση!

Ευχαριστώ τον Δάσκαλο μου μέσα από την καρδιά μου, για όλα τα δώρα που μοιράστηκε μαζί μου και με όλη την ομάδα κατά τη διάρκεια της Εκπαίδευσης του Πρώτου Επιπέδου των Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα.

Ο Δάσκαλός μου δεν μου άνοιξε μόνο περαιτέρω δρόμους, προς το Θεό, τον ανώτερο εαυτό και τους αγγέλους, αλλά έκανε κάτι ακόμα πιο σημαντικό για μένα, μου επιβεβαίωσε με τον πιο επιστημονικό, τεχνικό, πρακτικό, σοφό τρόπο, ότι οτιδήποτε λάμβανα μέσω της διαίσθησης μου, τα προηγούμενα 11 χρόνια, πριν τον συναντήσω, πως ήταν πέρα για πέρα αληθινά!

Δάσκαλε σε ευχαριστώ για όλα!

http://www.fotinikechagia.com

kundaliniyoga #satnam #harsimran #satnamwaheguru #fotinikechagia

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s