Κουνταλίνι γιόγκα διαλογισμός αφθονίας 1!/Kundalini yoga abundance meditation 1!

Υπάρχει ένα ισχυρό μάντρα στην παράδοση Kundalini Yoga, που μεταβιβάστηκε από τον Yogi Bhajan, που ανοίγει την πρωταρχική δύναμη της δημιουργικότητας στη ζωή σας. Αυτό το μάντρα δημιουργικότητας επικαλείται τη ροή της δημιουργικής δύναμης.

Το να βρίσκεσαι στη ροή της δημιουργικής δύναμης δεν είναι μια έννοια θεωρητική. Είναι μια πραγματική και απτή κατάσταση ύπαρξης. Συγκρίνετε στο μυαλό σας τις στιγμές που έχετε έμπνευση να δημιουργήσετε, να γράψετε, να σχεδιάσετε, να χορέψετε, να τραγουδήσετε, να δημιουργήσετε μια επιχείρηση, να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να αποκτήσετε μωρά. Νιώστε όπως αισθανθήκατε τότε, ενθουσιασμένος, με όλες τις αισθήσεις σας αυξημένες και την ικανότητά σας να παραδώσετε τον εαυτό σας στη δημιουργία των ονείρων σας.

Τώρα, σκεφτείτε στιγμές που δεν έχετε έμπνευση, στιγμές που μπλοκαρει ο συγγραφέας, που προσπαθείτε να τραγουδήσετε ένα τραγούδι με το τσάκρα του λαιμού σας κλειστό, όταν αισθάνεστε κολλημένοι στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, όταν αισθάνεστε ανίκανοι να δείτε το δρόμο προς τα εμπρός. Το ένα είναι ένα κινούμενο ρεύμα ποταμού, το άλλο είναι μια ξηρή κοίτη ποταμού.

Το μάντρα για τη δημιουργικότητα Har Hare Hari Wahe Guru είναι σε τέσσερα μέρη και αντιπροσωπεύει τον κύκλο της δημιουργικής δραστηριότητας. Το Har αντιπροσωπεύει το δυναμικό της Άπειρης Δημιουργικότητας. Το Hare αντιπροσωπεύει τη ροή της Δημιουργικής Δύναμης. Το Hari αντιπροσωπεύει την εκδήλωση της Δημιουργικής Δύναμης. Το Wahe Guru είναι μια έκφραση χαράς και θαυμασμού, για την ομορφιά αυτής της διαδικασίας. Είναι σαν να λέτε «Η ιδέα, η ροή, εδώ είναι! Ουάου!» και μεταφράζεται σε «Όλες οι πτυχές του Δημιουργού είναι ευδαιμονία».

Αυτό το μάντρα χρησιμοποιεί την ισχυρή δημιουργική ροή, για να δημιουργήσει ένα γρήγορο, ενεργητικό ποτάμι που ξεπλένει τα συντρίμμια των ενοχλητικών καταστάσεων στη ζωή μας. Διαπερνά δημιουργικά μπλοκαρίσματα και ξυπνά μέσα σας το δικό σας δημιουργικό δυναμικό.

https://fotinikechagia.com/

abundancemeditation #kundaliniyoga #fotinikechagia

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s