Διαλογισμός πανσελήνου!/Full moon meditation!

Θα σας δω στις 4:00 στο μάθημά μας! Θυμηθείτε σήμερα έχει πανσέληνο στο λέοντα και θα εργαστούμε με το η μάντρα και το μούντρα της κουνταλίνι γιόγκα, που χρησιμοποιείται την ημέρα της πανσελήνου!

Η σημερινή πανσέληνος ονομάζεται πανσέληνος του λύκου! Ελάτε να μεταμορφώσουμε το ουρλιαχτό του λύκου σε θεϊκό τραγούδισμα και από ζώα, να γίνουμε άνθρωποι!

Μάντρα: Σα Ρε Σα Σα.

Σα Ρε Σα Σα

Σα Ρε Σα Σα

Σα Ρε Σα Σα Σα Ρανγκ

Χαρ Ρε Χαρ  Χαρ 

Χαρ Ρε Χαρ  Χαρ

Χαρ Ρε Χαρ Χαρ Χαρ Ρανγκ

Sa Re Sa Sa

Sa Re Sa Sa

Sa Re Sa Sa Sa Rung

Har Re Har Har

Har Re Har Har

Har Re Har Har Har Rung

Μετάφραση:

Το άπειρο είναι εδώ, παντού. Η δημιουργικότητα του Θεού είναι εδώ, παντού.

Η αντιξοότητα λιώνει μπροστά σε αυτό το μάντρα. Αυτό το μάντρα αφαιρεί την αρνητικότητα από μέσα σας, ξυπνάει την Άπειρη Δημιουργική ενέργεια, για να εξουδετερώσει εμπόδια και σας βοηθάει να επιτεύξετε μία υψηλότερη συνείδηση.

Το Sa είναι το Άπειρο, η Ολότητα, ο Θεός. Είναι το στοιχείο του αιθέρα. Είναι η προέλευση, η αρχή και εμπεριέχει όλα. Είναι λεπτοφυές. Το Χάρ είναι η δημιουργικότητα της Γης. Είναι το πυκνό στοιχείο, η δύναμη της εκδήλωσης, το απτό, το προσωπικό. Αυτοί οι ήχοι υφαίνονται μαζί και στη συνέχεια προβάλλονται μέσω του ήχου του ung ή της πλήρους Ολότητας. Αυτό είναι το βασικό μάντρα όλων των μάντρα.

Σας δίνει τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας, ώστε τα λόγια σας να περιέχουν γνώση και αντίκτυπο. Αυτό το μάντρα σας βοηθά να κατακτήσετε τη σοφία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Σας φέρνει ειρήνη και ευημερία ακόμα κι αν δεν ήταν στο πεπρωμένο σας.

Το Antar Naad Mudra για την Πανσέληνο.

Αυτή η εκδοχή του διαλογισμού είναι το κλειδί, για το άνοιγμα της ροής της Κουνταλίνι. Η νέα συνειδητοποίηση θα σας δώσει τη δύναμη να κάνετε σωστές επιλογές και να κατακτήσετε την ασχήμια της ζωής. Θα είστε ειρηνικοί και ασφαλείς.

Χρόνος:
11 – 31 λεπτά.

https://youtube.com/c/FotiniKechagiawww.instagram/fotinikechagias

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s