Οι Θετικές Δηλώσεις της εβδομάδας για τα 12 Ζώδια! ❤️🙂❤️

Κριός

Είμαι έτοιμος/-η για κάθε πιθανή αλλαγή στη ζωή μου! Σε εμπιστεύομαι Θεέ μου! Φέρε μου τις αλλαγές, που έχεις για μένα! Σε ευχαριστώ!

Ταύρος

Προχωρώ τώρα με τη Συγχώρεση στη ζωή μου! Συγχωρώ και απελευθερώνω τον εαυτό μου και οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο χρειάζεται! Είμαι ελεύθερος/-η από τα βάρη του παρελθόντος και προχωρώ!

Δίδυμοι

Σκέφτομαι τώρα θετικά, για μένα και τη ζωή μου! Φέρνω τώρα περισσότερο φως στις καταστάσεις, που βιώνω, με τη δύναμη των θετικών μου σκέψεων!

Καρκίνος

Ανοίγω τώρα στην Αφθονία, που ο Θεός έχει για μένα! Αφήνω όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις του παρελθόντος να φύγουν! Αξίζω την Αφθονία! Αξίζω κάθε καλό!

Λέων

Τα πηγαίνω περίφημα! Έχω κάνει καλή δουλειά! Μου αξίζουν Συγχαρητήρια! Δέχομαι τώρα κάθε πιθανό έπαινο και ανταμοιβή, για όλη την προσπάθεια και ενέργεια, που έχω βάλει εκεί και έτσι είναι! Ευχαριστώ πολύ!

Παρθένος

Ανοίγω τώρα την καρδιά μου, για να λάβω κάθε καλό! Μου αξίζει η αγάπη! Μου αξίζει κάθε καλό και ανοίγω τώρα, για να το λάβω! Ευχαριστώ!

Ζυγός

Ανοίγω τώρα σε κάθε Ανταμοιβή! Τα δύσκολα έχουν πια περάσει κι εγώ τα έχω καταφέρει! Δέχομαι δώρα τώρα και κάθε πιθανή ανταμοιβή! Είμαι αγαπητός και μου αξίζει κάθε καλό και έτσι είναι! Ευχαριστώ!

Σκορπιός

Οι προσευχές μου έχουν εισακουστεί! Ο Εξαγνισμός, που χρειαζόμουν, έχει ολοκληρωθεί! Όλη η αρνητικότητα, η τοξικότητα και τα μπλοκαρίσματα, έχουν απομακρυνθεί και έτσι είναι! Ευχαριστώ πολύ!

Τοξότης

Επικοινωνώ τώρα με όποιον χρειάζεται, για να ξεκαθαρίσω θέματα του παρελθόντος και να προχωρήσω! Μέσω της επικοινωνίας δημιουργώ ευκαιρίες και ζητώ τη βοήθεια, που χρειάζομαι! Όλα γίνονται εύκολα και έτσι είναι! Ευχαριστώ!

Αιγόκερως

Μπορώ να το κάνω! Ό,τι βάζω στο μυαλό, μπορώ εύκολα και να το υλοποιήσω! Είμαι δυνατός, έχω ό,τι χρειάζεται και αξίζω!

Υδροχόος

Ανοίγω τώρα τα μάτια της καρδιάς και βλέπω τους πάντες και τα πάντα, με τα μάτια της συμπόνιας! Αφήνω τώρα το θυμό, να φύγει με απλότητα και καλοσωρίζω στη ζωή μου την ειρήνη! Ευχαριστώ!

Ιχθείς

Μπαίνω τώρα στην τελική ευθεία της υλοποίησης των ονείρων, των στόχων και των σχεδίων μου! Είναι η ώρα να λάβω κάθε καλό! Είναι η στιγμή μου και έτσι είναι! Ευχαριστώ!

Φωτεινή Κεχαγιά

Διαβάστε εδώ τα Μηνύματα της εβδομάδας για τα 12 Ζώδια: https://fotinikechagia.com/

Αγοράστε τις Προσωπικές Συνεδρίες και τα Readings σας μαζί μου εδώ: https://fotinikechagia.com/wing-deals-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%83/

Προσφορές κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Σαββατοκύριακο!

Mini Readings, από 40, στα 5 ευρώ!

Readings, από 80 και 60 ευρώ, στα 9.90!

Προσωπική Συνεδρία, από 70 ευρώ, 20 ευρώ!

Αγοράστε τώρα εδώ: https://fotinikechagia.com/wing-deals-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%83/

#φωτεινήκεχαγιά #ζώδια #ζώδιαφωτεινήκεχαγιά #μηνύματα #μηνύματαεβδομάδας #ζώδιαμηνύματα #καθοδήγηση #goodvibes #ταρώ #readings

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s