Δίας Στον Κριό 11/05/22 Πώς θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια 🙏⭐🙏

Δίας στον Κριό από τις 11/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Στις 11 Μαΐου 2022 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης, περνάει στο ζώδιο του Κριού για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αρχικά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2022, αφού θα κάνει ένα διάλειμμα για δύο περίπου μήνες επιστρέφοντας στους Ιχθύς, και στη συνέχεια θα ξαναμπεί στο ζώδιο του Κριού από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 16 Μαΐου 2023. Το διάστημα της πρώτης επίσκεψης του στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ενώ τη δεύτερη φορά η εύνοια του θα μοιραστεί σε όλα τα δεκαήμερα.

Ο συμβολισμός και το ζητούμενο

Η είσοδος του Δία στον φλογερό Κριό θα ευνοήσει τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, και δευτερευόντως τα ζώδια του αέρα, ήτοι Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αλλά θα φέρει μια δόση αισιοδοξίας σε όλους μας. Έτσι, θα έχουμε περισσότερη ενέργεια, τόλμη και έμπνευση να κάνουμε νέα ξεκινήματα, θα ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας και θα αναζητάμε την ανεξαρτησία μας. Βέβαια, μπορεί να γίνουμε και λίγο ριψοκίνδυνοι και να λαμβάνουμε παρορμητικές αποφάσεις, καθώς θα αισθανόμαστε άτρωτοι και θα αψηφούμε τον κίνδυνο.

Ο Κριός είναι γνωστός και ως ο πολεμιστής του ζωδιακού και καθώς ο πλανήτης της επέκτασης θα κινείται σε αυτό το ζώδιο, θα νιώσουμε τον δικό μας εσωτερικό πολεμιστή να μεγαλώνει, να δυναμώνει, να διευρύνεται και θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες μας και να εκφράζουμε ξεκάθαρα τις απόψεις μας. Η μόνη παγίδα σε αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό είναι η βιασύνη και οι εγωιστικές μας τάσεις, καθώς ο Δίας στον Κριό βγάζει το πείσμα και την ξεροκεφαλιά μας στην επιφάνεια. Μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε πάντα δίκιο και δεν ακούμε κανέναν. Είναι μια θέση που μας δίνει ισχυρή ενέργεια, γι’ αυτό και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να τη χρησιμοποιούμε σωστά και συνειδητά.

Βουτιά στο παρελθόν

Η τελευταία φορά που ο Δίας επισκέφθηκε το ζώδιο του Κριού ήταν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2010 και μετά από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2011. Αν μπορείτε να ανακαλέσατε στη μνήμη σας εκείνα τα διαστήματα, ίσως θυμηθείτε πώς λειτούργησε στη ζωή σας και αν τότε ήσασταν πιο τολμηροί και πιο αποφασιστικοί από ό,τι σε άλλες περιόδους.

Δυναμική και κίνητρο

Ο Δίας στον Κριό μπορεί να μας δώσει τη δυναμική και το κίνητρο να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια και τις δύσκολες αποφάσεις με γενναιότητα. Καθώς ο Κριός έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα, ο Δίας από αυτή τη θέση μπορεί να μας βοηθήσει και να μας εμπνεύσει να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας και να αλλάξουμε τις παρωχημένες νοοτροπίες και ό,τι μας κρατά πίσω. Και καθώς η ενέργεια του Κριού είναι φλογερή και ασταμάτητη, μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε για να ασκηθούμε και να αποκτήσουμε καλύτερη υγεία.

Βέβαια, ο Δίας από τον Κριό μπορεί να ρίξει και λάδι στη φωτιά σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού θα αναζητάμε την ανεξαρτησία μας και δεν θα υποχωρούμε. Ο Κριός θέλει να είναι πρώτος, να ηγείται, να ξεχωρίζει, να πετυχαίνει τους στόχους του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο. Σε κοινωνικό επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να κάνει τους ισχυρούς πιο αμετανόητους και εγωιστές και να βρεθούμε αντιμέτωποι με συμπεριφορές αυταρχικές, βίαιες και αυτοκαταστροφικές, αφού κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή του Δία από τον Κριό στα 12 ζώδια.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: https://asibiliou.gr/astrology/dias-ston-krio-apo-tis-11-05-2022-12-zodia/

Πηγή: https://asibiliou.gr/

#ζώδια #δίαςστονκριό #asibiliou #goodvibes
Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s