Προσφορές

Μαζί μου μπορείτε να κάνετε:

  1. Θεραπεία Ρέικι, από Απόσταση και Ανώτερη Επικοινωνία-Channeling
  2. Αγγελική Καθοδήγηση-Reading
  3. Μπορείτε να αγοράσετε κάποιον από τους Διαλογισμούς μου
  4. Μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα του Angelic Life Coaching
  5. Μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα της Εκπαίδευσης της Ανώτερης Επικοινωνίας-Channeling
  6. Μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα της Ομάδας του Βούδα της Σοφίας
  7. Μπορείτε να πάρετε τις Μυήσεις της Αγγελικής Θεραπευτικής
  8. Μπορείτε να λάβετε μέρος στο 3ήμερο Μυητικό Σεμινάριο του Rainbow Reiki-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών
  9. ή μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα αυτά μαζί.

Αν κάνετε τις Αγορές σας, μέσα στις 10 πρώτες ημέρες του μήνα, σας κάνω τις εξής Προσφορές: 

Ενεργειακή Θεραπεία από απόσταση, Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών και Ανώτερη Επικοινωνία-Channeling, με τις Καθοδηγήσεις και τα Μηνύματα των Αγγέλων, για εσάς και τις ζωές σας. Και για τις δύο υπηρεσίες, από 50 στα 35 ευρώ, Έκπτωση 30%!

Αν αγοράσετε 5 Συνεδρίες, τότε σας προσφέρω το Πακέτο του Angelic Life Coaching! Από 250, στα 99 ευρώ! Αγοράζετε 2 Συνεδρίες και σας κάνω δώρο, επιπλέον 3 Συνεδρίες! Έκπτωση 60%!

Όλοι οι Διαλογισμοί από 30 ευρώ, στα 9 ευρώ! Έκπτωση 70%!

Reading Αγάπης, Υγείας, αφθονίας, από 60 ευρώ, στα 30 ευρώ! Έκπτωση 50%!
Reading Δίδυμων Φλογών, από 80 ευρώ, στα 40 ευρώ! Έκπτωση 50%!

Πρόγραμμα Angelic Life Coaching-7 Βήματα Καθημερινής Ευτυχίας, από 250 ευρώ, στα 99 ευρώ! Έκπτωση 60%!

Η Εκπαίδευση Ανώτερης Επικοινωνίας-Channeling αποτελείται από 8 Μαθήματα, 1 για κάθε Αρχαγελική Ακτίνα και τέλος στο 8ο Μάθημα, όλες οι Ακτίνες μαζί, ως Αρχαγγελικό Ουράνιο Τόξο.

Λαμβάνετε κάθε Μάθημα ηχογραφημένο στο μέιλ σας. Κάθε Μάθημα αποτελείται από 1) την Άσκηση Διαλογισμού στην οποία σας καθοδηγώ, 2) το pdf Τετράδιο Εργασίας, για να το εκτυπώσετε, στο οποίο γράφετε κάθε φορά το Νόμο-Άσκηση, που σας δίνω, (το λαμβάνετε την 1η φορά) 3) Το Τετράδιο Καθοδήγησης, στο οποίο σημειώνετε τις Καθοδηγήσεις που λαμβάνετε από τους Αγγέλους και τον Ανώτερο Εαυτό σας, κατά την περίοδο της Εκπαίδευσης σας, (το λαμβάνετε την 1η φορά).

Κάθε Μάθημα ολοκληρώνεται σε 22 ημέρες, μετά μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο.

Η συμμετοχή στο εκάστοτε Μάθημα είναι 50 ευρώ, με τις Προσφορές, μπορείτε να τα πάρετε για 30 ευρώ το καθένα, με 40% Έκπτωση ή μπορείτε να πάρετε όλα τα Μαθήματα μαζί και πέρα από την Έκπτωση του 40%, να σας κάνω επιπλέον δώρο το 8ο Μάθημα! Όλο το Πακέτο της Εκπαίδευσης, από 350 ευρώ αρχική, στα 210 ευρώ!

Τα Μαθήματα της Ομάδας του Βούδα της Σοφίας, είναι ηχογραφημένα, που σημαίνει α) πως μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε, β) πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό των Μαθημάτων, όποτε θέλετε, γ) πως μπορείτε να κάνετε όσες επαναλήψεις θέλετε, δ) πως μπορείτε να πάρετε τα Μαθήματα, όπου κι αν μένετε στον κόσμο, σε οποιαδήποτε χώρα ή ήπειρο, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο και ένα email, όπου θα λάβετε εκεί, τα Μαθήματα, σε μορφή ακουστικού υλικού mp3.

Τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα, σας προσφέρω τα Μαθήματα με Έκπτωση 90%, από 50 ευρώ έκαστο, στα 5 ευρώ! 

Τριήμερο Σεμινάριο Μύησης Rainbow Reiki-Φωτεινή Κεχαγιά-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών, από Απόσταση, από 300 ευρώ, στα 222 ευρώ! Έκπτωση 30%!

Μυηθείτε στις 7 Αρχαγγελικές Ακτίνες, λάβετε τα Θεραπευτικά Σύμβολα, μεταμορφώστε την ζωή σας, με τη βοήθεια των Αγγέλων! Θα λάβετε τον Κρύσταλλο σας, το Εγχειρίδιο του Σεμιναρίου και το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σας. 21 ώρες Εκπαίδευσης!

*Δημιουργήστε μία ομάδα στη Πόλη σας ή στην Χώρα σας και καλέστε με να έρθω, για να σας μυήσω!

Αγγελική Θεραπευτική από Απόσταση-Φωτεινή Κεχαγιά-Μύηση στις Αρχαγγελικές Ακτίνες, από 111 ευρώ, στα 77 ευρώ! Έκπτωση 30%! Δώρο τα Έξοδα Αποστολής, εντός και εκτός Ελλάδας!

Μυηθείτε στο Θεραπευτικό Σύστημα της Αγγελικής Θεραπευτικής, από όπου κι αν βρίσκεστε! Λάβετε τις Μυήσεις των 7 Αρχαγγελικών Ακτινών, ηχογραφημένες, δια αλληλογραφίας, μία φορά τον μήνα ή στο δικό σας ρυθμό, καθώς επίσης το Εγχειρίδιο της Αγγελικής Θεραπευτικής (την 1η φορά) και τον Κρύσταλλο σας (την 1η φορά). Με την ολοκλήρωση του Κύκλου των Μυήσεων σας, θα λάβετε το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σας.
Η Αγορά της εκάστοτε Προσφοράς γίνεται μέσω:

1) Ονομαστικής Κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα, στον λογαριασμό 264/655008-87 Φ.Κεχαγιά,

2) Κατάθεσης PayPal εδώ: https://www.paypal.me/FotiniKechagia

*Τυχόν έξοδα τραπέζης (για μεταφορά μέσω Ebanking) ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

 

Advertisements

A WordPress.com Website.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: