Φωτεινή Κεχαγιά

12963602_1576649179312411_6998665911231567064_n

Στις 08/08/2008, είχε σηκωθεί ένα Κύμα Ευλογίας, που έλουσε και διαπέρασε, ολόκληρη την ανθρωπότητα και το πλανήτη Γη! Ήμουν μία, από εκείνους, που ανέβηκε στο Κύμα και το άφησα να με πάει, σε νέα ύψη Φωτός! Η Συνειδητότητα μου έλαβε μοναδικές Ενεργοποιήσεις και Ευλογίες από το Πνεύμα, πράγμα το οποίο με έβαλε για πρώτη φορά, σε αυτή την ενσάρκωση, στο θαυμαστό Μονοπάτι της Μεγάλης Επιστροφής στην Πηγή.

Έπειτα από λίγους μήνες, από την 1η ενεργοποίηση του Τσάκρα της Καρδιάς μου και την Αφύπνιση και αφού εγώ είχα πια μεταμορφωθεί εσωτερικά και έβλεπα τον κόσμο με νέα, λαμπερά μάτια, ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις Εναλλακτικές Θεραπείες. Έτσι ξεκίνησε για εμένα, μία νέα, ευλογημένη ζωή, στην οποία θεράπευα και θεραπευόμουν συνεχώς, απελευθερώνοντας ό,τι χρειαζόταν, να απελευθερώσω, για να γίνομαι ολοένα και πιο ανάλαφρη, για το Πνεύμα και να φέρω την Αποστολή μου εις πέρας.

Κατά την διάρκεια των πρώτων χρόνων της Αφύπνισης μου, έλαβα και επιπρόσθετες Ενεργοποιήσεις, έπειτα από συνεχή Προσευχή, διαρκή Διαλογισμό και εγκάρδια Αφοσίωση, στο Πνεύμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μου αποκαλυφθεί ο Σκοπός της Ζωής μου, καθώς επίσης και η Δίδυμη μου Φλόγα.

Είμαι βαθιά ευγνώμων, για όλα τα Πνευματικά δώρα, που έχω λάβει έως τώρα. Ο δρόμος ήταν κυρίως, στρωμένος ροδοπέταλα, για εμένα και είχα την Καθοδήγηση, Προστασία και Υποστήριξη του Πνεύματος, σε κάθε μου βήμα, όμως λίγα χρόνια αργότερα και αφού η κατώτερη προσωπικότητα μου, αντιστεκόταν και δυσπιστούσε ακόμη, σε κάποιον βαθμό, να αποδεχθεί πλήρως τις Α-λήθειες, που μου είχαν αποκαλυφθεί, βιώσα και εγώ μία δύσκολη περίοδο, πράγμα πρωτόγνωρο, για εμένα. Παρόλα αυτά διαπίστωσα πως μέσα από αυτή την ολιγόμηνη και επίπονη διαδικασία, κατόρθωσα να απελευθερώσω και τις τελευταίες αμφοβολίες, που στέκονταν εμπόδιο, στο Μονοπάτι μου, στην Aποστολή μου και στην Ολοκλήρωση μου. Έτσι βρίσκομαι τώρα εδώ, να μοιράζομαι μαζί σας, ένα μέρος από την ζωή μου, διότι αυτό που έχω ανακαλύψει, είναι τόσο όμορφο, για να το κρατήσω μονάχα για εμένα και όπως λένε οι Άγγελοι  «Πώς να χωρέσει τόσο Χρυσάφι, σε ένα στέρνο μόνο;» και έτσι είναι!

Εδώ σας αναφέρω επιγραμματικά τι έχω κάνει, σχετικά με τις Ενεργειακές θεραπείες.

Έχω Μυηθεί στις Θεραπευτικές Τέχνες του Angelic Reiki, του Magnified Healing και της Aura Soma. Έχω παρακολουθήσει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο της Μεθόδου Gestalt, με Αντικέιμενο Relational Art Therapy.

Έχω ιδρύσει τα Θεραπευτικά Συστήματα:

1) Αγγελική Θεραπευτική Φωτεινή Κεχαγιά-Healing with the Rays of God.

2) Rainbow Reiki-Το Ρέικι των Αρχαγγελικών Ακτινών.

3) Εκπαίδευση Channeling-Ανώτερη Επικοινωνία.

4) Angelic Life Coaching.

Έχω λάβει μέρος στο 1ο Επιστημονικό και Ιατρικό Συνέδριο, Dyo Forum 2016, για την ανάδειξη του Διαλογισμού, ως μέσο θεραπείας στην Σύγχρονη Ιατρική.

Με τις Ενεργοποιήσεις του Πνεύματος, που έχω λάβει, την Αφύπνιση, τις Αποκαλύψεις και το Προσωπικό Μονοπάτι, με την περαιτέρω γήινη Εκπαίδευση, που έχω λάβει και την πρακτική Εφαρμογή, στον εαυτό μου και στους θεραπευόμενους μου, τα τελευταία 8 χρόνια, θαρρώ πως είμαι στα α-λήθεια ικανή, να σταθώ βοηθητική στην ζωή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου, για να μάθετε πως να έχετε πρόσβαση στα Μαθήματα μου, στους Διαλογισμούς μου, στις Μυήσεις, που προσφέρω. Μπορεί να θέλετε να κάνετε μία Συνεδρία από Απόσταση μαζί μου, για Θεραπεία και Ανώτερη Επικοινωνία. Μπορεί να θέλετε να εγγραφείτε στην Πλατφόρμα Μαθημάτων από Απόσταση, που έχω δημιουργήσει για εσάς ή μπορεί απλά να θέλετε βοήθεια. Όπως και να έχει, επικοινωνήστε μαζί μου, θα χαρώ να βοηθήσω!

Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη

Φωτεινή Κεχαγιά

Advertisements

2 thoughts on “Φωτεινή Κεχαγιά

Add yours

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

A WordPress.com Website.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: